Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt, hogy egy nap két különbö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy egy nap két különböző nővel szexeltetek?

Figyelt kérdés
Hogy jött össze? Tudtak egymásról? Nem bántad meg?
2022. febr. 7. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, olyan is volt h hosszabb tavon volt egyszerre ketto. Altalaban az egyik tudta a masik nem. De azt mind tudta h nem erzelmi kapcsolat csak szex.
2022. febr. 7. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen volt ilyen. De nem tudtak egymásról
2022. febr. 7. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Igen, volt ilyen még nagyon régen 21-22 éves koromban. Az egyik a barátnőm volt, a másik pedig a "szeretőm", akivel csaltam őt. Délután megdugtam a szeretőmet a szobámban, aztán este a barátnőmet, amikor átjött aludni.

Nem tudtak egymásról.

Megbántam. Akkoriban elég rossz életű voltam, nem csak ebben. Ez nem derült ki soha, de a mai napig sok tekintetben hányok az akkori énemtől. Akkor is, ha persze utólag tudom az okait a gyerekkoromban, hogy miért lettem ilyen, de mégis csak felnőtt voltam már.

2022. febr. 7. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

Prosti volt mindkettő nekem meg szülinapom 😁

30 perc az egyikkel, aztán kiment és jött be a másik

2022. febr. 7. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen
2022. febr. 7. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem három is volt...

Kora délután a szexkapcsolatom, este egy egyalkalmas egy lánnyal, akit a konditeremben ismertem meg, éjjel meg buliból hazahoztam egyet.

Kettő egy nap alatt többször is volt már.

De az egy nap alatt három azóta se dőlt meg.

Igaz, most már nem hajtok a mennyiségre, inkább a minőségre.

2022. febr. 7. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Igen. Délután a szeretőmmel, este pedig a barátnőmmel.

Nagyon sokáig nem tudott róla.

Aztán amikor igen, a szerető előlépett barátnővé.

2022. febr. 7. 20:49
 8/9 Cpt_Obviously ***** válasza:
Volt, tinder, nem tudták egymásról.
2022. febr. 7. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

Volt sokszor, amikor szeretőim voltak (egyszerre egy, de volt már több), szexeltem vele, otthon meg a nejemmel.

Az aktuális szeretőm mindig tudott a nejemről. A nejem a többségükről nem tudott.

2022. febr. 8. 08:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!