Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm éppen mással szexel ebben a pillanatban. Csak engem izgat az ilyen?
Figyelt kérdés
Átment az egyik szeretőjéhez, és most jelzett messengeren, hogy perceken belül vetkőzik le a srácnak. Ti szoktatok ilyet csinálni a pároddal?2022. febr. 14. 18:50
13/23 anonim válasza:
Hozzám nem akarod átküldeni? Egy képet is mutathatnál róla.
14/23 anonim válasza:
Engem is!
Tudod miért?
.
.
.
.
Mert éppen engem lovagol!!! 🤣😂😂😂😂
Amúgy ja, én is veszek meg a cucckoldért, jó amikor megtömik a nőt, aki szeret engem és akit én is viszont szeretek. :)
15/23 anonim válasza:
Szerencsétlen lány, mit eszik rajtad.
16/23 anonim válasza:
15, pont nem rajta eszi.. érted! :D
17/23 anonim válasza:
Mi is szoktunk ilyet játszani... nagyon tetszik nekem is.
18/23 anonim válasza:
Te sose unod meg ezt a témat.
19/23 anonim válasza:
Mondtam, hogy jobb zár kellett volna a zárt osztályra. Hozzáfért a wifihez.
20/23 Noren1989 válasza:
#19, mert mi volt a jelszó?
12frontin34?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!