Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi hogyan tudja kompenzálni ha a hímvesszője felállva 11cm hosszú?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 05:32
21/26 anonim válasza:
Srácok. Nem álltok a helyzet magaslatán. Nekem sincs nagy méretem, erős átlag inkább. Soha egy nőmnek nem volt kevés, egyszer sem mondták, hogy lehetne hosszabb, vastagabb. Hétvégén dugtam most egy szexi milfet, nem enyhén nyögött. Egy nő a saját ujjaitól is el tud menni. Gondolod, hogy farok méretűek az ujjai? Nem. A vastagság számít igazán. 11 centivel is keményen meg tudod dugni, ha kellőképp vaskos és jó a technikád.
Sőt, ismerek egy másik milfet, értelmes, csinos, neki max 15 cm a kényelmes, mondta. Nem fér bele nagyobb.
22/26 anonim válasza:
A nők neked soha nem fogják mondani ha kevés volt nekik a pöcsöd, és ha kell, meg is tudják magukat játszani.
23/26 anonim válasza:
Biztos ezt mutatják a tapasztalatok...☺️
24/26 anonim válasza:
Aha, miután 5 ujjamon meg tudom számolni hány nővel voltam életem során🤣 tapasztalatok… ismerni kell őket, nem megdugni minden áron.
26/26 anonim válasza:
Leginkább nyitott kapcsolattal tudod kompenzálni vagy bele mész a hármasba, illetve elveted azt a bölcsességget, hogy jobb adni mint kapni és te is passzív leszel 🤷🏻♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!