Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi hogyan tudja kompenzálni ha a hímvesszője felállva 11cm hosszú?
Semmivel. Ha sok pénzed van, lehet csajod, de szexelni mással (is) fog. Én is voltam ilyenben.
20L
Sajnos igenis számít a méret, személyes tapasztalatom és ismerős nők elmondása alapján. Élhetsz a 11 cm-vel kielégítő nemi életet, viszont ahhoz az kell hogy egyébként ügyes és magabiztos legyél az ágyban és ne parázz folyton a méreteden, na meg szerencse is hogy milyen csajt fogsz ki. Találni kell egy olyat akinek megfelel ez a méret, és megtalálni a megfelelő pózokat.
Nekem nem sokkal nagyobb ennél viszont a barátnőm picike és kikísérleteztük a legjobb pózokat. Sajnos még így is nagyon szűk a repertoár, de ami működik, azoknál majdnem minden alkalommal elmegy ő is. Szívszorító tud lenni amikor kipróbálunk valami újat és érzem hogy bőven férne még belé de én nem tudom neki megadni, vagy ha belegondolok milyen oltári jókat szexelhetne egy átlagos méretű pasival, de ezekre próbálok nem figyelni és csak élvezni vele az együttlétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!