Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinyalnátok a barátnőtök seggét?
Boldogan és odaadóan szeretem kinyalni a NŐT a fenekénél.
Persze, partnerfüggő és nem mindenkinek a feneke alkalmas erre. Ugyanis ha az nem jól zár és a lyuk körül mindig van egy kis kiszivárgás, az sajnos tönkreteszi az élményt.
De a NŐTŐL is függ, mert van, akinek nem esik jól és elzárkózik ettől.
Én imádom és a legboldogabb akkor vagyok, ha partnerem örömmel elfogadja, sőt, inspirál is rá. Ekkor persze nem lehet gond a tisztálkodással.
A popsilyuk nekem szent és az igazi boldogság az, amikor nemcsak nyalogatom, hanem a nyelvemmel, amennyire csak tudok, be is hatolok a drága popsiba és ott nem intenzíven, de mozgatom a drága popsi lágy és érzékeny szövetét és eközben hangokat hallok és kézszorításokkal jelzéseket, hogy álljak meg egy kicsit, vagy csináljam csak tovább, mert szereti és élvezi.
Én egy kövér nőt, akinek vaskos comjai és hatalmas segge volt, sajnos nem tudtam így kinyalni, mert szivárgott szegénykémnek. De amikor hátulról közösültem vele, akkor a benyálazott ujjammal körbe-körbe és mélyen behatolva imádtam nézni a gyönyörű és nagy segglyukát. S hangosan kiabáltam Neki, hogy imádom a seggét és nagyon sajnálom, hogy egyszerre nem tudom a pináját baszni és ugyanakkor a popsiját nyalni, pedig megérdemelné, annyira szépséges. Persze, ki ki a maga ízlése és SZERENCSÉS PARTNERSZERZÉSE szerint élheti meg ezt a kéjt. Nekem többnyire szerencsém volt és összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!