Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinyalnátok a barátnőtök seggét?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha szép tiszta és olyan jó kerek formás a popsi és megkívánjátok. Nyalnátok?2022. febr. 14. 00:24
21/36 anonim válasza:
Persze, az orális kényeztetés része. Szeretik a csajok.
22/36 anonim válasza:
21-es:
Igen kishaver, meg az igénytelenség ami ebben van - aztán viszed be a Colibaktériumot a nyelveddel a hüvelyébe és kész a fertőzés.
Tanuljátok már meg mire való az a lyuk...
23/36 anonim válasza:
Jaj megjött miszter kólibaktérium te biztos valami stréber lehetsz mondjuk szüzen csaj nélkül meg is értem miért ellenzed
24/36 anonim válasza:
22: neked mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról? Meg a higiéniáról?
Az nem baj, hogy tudatlan vagy és prűd, csak nem érdemes reklámoznod.
Remélem a pöcsöd se adod mások szájába, mert az pisilésre való elsősorban.
Az erogén zónák meg úgyse jelentenek neked semmit.
25/36 anonim válasza:
Nekem két csaj is nyalta már, ha megfelelőt találsz nagyon értenek ám hozzá :)
27/36 anonim válasza:
Persze, gyakran megteszem, imádja.
Ahogy többen is írták, az emberek szeretik, erogén zóna, tele van idegvégződésekkel. Csak vannak még maradiak akik erről még nem hallottak.
29/36 anonim válasza:
Persze alap. Imádja. Miért ne tenném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!