Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexchat.hu oldalon meg lehet még nézni, hogy mikor volt egy előadó utoljára online?
Régen lehetett.
És most?
Van pár előadó akiket ilyen 2014-2016 környékén néztem amikor szingli voltam… Tini éveim végén, az első pár fizumból, szűzként (régi szépidők).
Azóta fel sem néztem egy ilyen oldalra sem, mivel volt barátnőm.
Most 6 éves kapcsolatomnak lett vége és elég egyedül vagyok… Abban sem voltam biztos, hogy még létezik az oldal, de létezik csak átalakult.
Amin nagyon csodálkoztam, hogy még a régi előadók profilja is megvan, meg lehet venni a régi videóikat, elérhető a bemutatkozó szövegük, meg ilyenek.
Nem hiszem, hogy ennyi év után aktívak lennének még, de amúgy nem tudom.
Régebben, a régi felületen volt egy kiírás hogy mikor voltak utoljára online az előadók, a profiljukon meg lehetett nézni.
Ahogy látom mostmár ilyen nincs…
Mivel van életem és nem figyelem az oldalt egész nap, honnan tudhatnám meg hogy néha szoktak e még előadni azok akikhez jártam?
Valahogy nem lehet megnézni mégiscsak hogy egy adott előadónak mikor volt az utolsó showja?
Kellemes nosztalgikus érzést vált ki belőlem ez a dolog… Kiváncsi vagyok, hogy az az 1-2 előadó milyen lehet ma, akiket néztem.
#1. Mármint mi?
Az oldal nem ingyenes… Ez egy szexchat oldal.
Ha regisztrálsz, akkor az ingyen adásokat tudod ingyen nézni, de itt általában nem történik semmi…Ha meg elviszi valaki VIP-re a csajt, akkor abból nem látsz semmit.
A VIP műsor meg percenként X kreditbe kerül, amit meg kell venni.
De ez most eléggé off.
#3. Én nem találom ezt a lehetőséget…
Magát az oldalt amúgy sikerült megnyitnom a régi formájában, vannak olyan régi linkek melyekről még úgy nyílik meg, de a modellek szobáját nem tudom csak új formában megnyitni.
Meg amúgy az új felületen sehogy sem lehet levelezni a lányokkal? Van a nyilvános chat, ha éppen véletlenül elkapom a show-t és ennyi?
Micsoda hülyeség ez?
Kb 3 millió ilyen oldal létezik, és EGYIK SEM INGYENES.
A PÉNZÉRT CSINÁLJÁK. EZÉRT LÉTEZNEK ÉS NEM ÉRTED. ÉRTED?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!