Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 év alatti szubmisszív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év alatti szubmisszív fiúval mit tehet meg online egy 18 év feletti domináns nő?

Figyelt kérdés

Online szolgálat, nem vagyok fizetős. Azt tudom, hogy élőben nem lenne törvénytelen szexelnünk, ha mindketten beleegyezünk. De most csak online "játszunk" egymással, akkor mi a helyzet? Azt tudom, hogy intim képeket, videókat nem kérhetek róla (nem is akarok), mert 18 év alatti. De azt pl. kérhetem, hogy írja le, mit és hogyan csinált? Vagy videóchat alatt szabad tőle szexuális jellegű dolgot kérnem? Ezt is illegálisnak gondolnám.

Még szinte semmi nem volt, mert nem tudom, hogy törvénytelen lenne-e 18 év alattit elfogadni szubomnak.

2021. dec. 27. 15:18
 1/9 A kérdező kommentje:
A fiú 17, én 20 éves vagyok, úgyhogy nem olyan nagy a korkülönbség.
2021. dec. 27. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Elvileg ha nem rögzíted semmilyen formában és mindent önszántából tesz meg akkor nem lesz gond.
2021. dec. 27. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Figyelj, ez szerintem semmit nem jelent, ha benne van akkor nyomjátok
2021. dec. 27. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarsz egy 18 feletti sub-ot?;)
2021. dec. 27. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Igen, azt jól látod, ne küldjön se intim videót se képet. Te nem is utalhatsz rá, hogy ilyet kérsz tőle.

Igazából a videochat se túl etikus, én tuti nem vállalnám be, de elvileg ha nem rögzíted, nem fotózod le a képet stb, akkor nem lehet gond. De ebben bevallom én se vagyok 100%ig biztos.

Miért nem keresel inkább egy legalább 18 éves srácot?

2021. dec. 27. 15:42
 6/9 A kérdező kommentje:

Mert így alakult, hogy ez a fiú lett szimpatikus. De annyira nem is erős bennem a domináns hajlam.

Képeket nem is akartam kérni, de akkor biztos, ami biztos, videóchat sem lesz.

Köszi a válaszokat.

2021. dec. 27. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a videóchattal várj egy évet hogy 18 legyen.

Addig meg adhatsz neki feladatokat. A lényeg hogy mindketten élvezzétek :)

2021. dec. 27. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Én várnék ezzel legalább egy évet.
2021. dec. 29. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet videochat, csak ne csináljon semmi olyat...
2021. dec. 29. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!