Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a biztonságiőr csajok, mennyire erősek, dominánsak az átlag csajokhoz képest?
2
Milyen képzést kapnak?
Na jó de pl átlagban akik ilyen pályát választanak mondjuk csak dominánsabbak mint pl egy fodrász.
#2 vagyok, bocs, közben megkérdeztem az ismerősömet, tök máshogy tudtam mindent :)
Nem kapnak képzést.
A fegyveres őrök kapnak fegyveres képzést, de fizikait nem.
Illetve akiket ismer az ismerősöm (nőket), azok eléggé dominánsak.
Van amelyik igen, van amelyik nem. Az egyik dolog a szakmája, a másik a személyisége.
Ha pedig már szexualitás és BDSM. Az igazi ízig-vérig szubmisszív nők egy jelentős részéről a külvilág azt gondolja "kőkemény" amazon. Határozott, domináns, irányító a gyengébb jelleműeket egy perc alatt megeszik reggelire. Nem mindenkinek szubmisszívek csak aki kiérdemli, akiről látják, érzik, tudják hogy jellemben is erős nem csak szavakban.
4
És az ismerősöd szerint így képzés nélkül mennyire erősek az átlagos nőkhöz képest?
Gondolom azért a gyengébb csajok nem ezt a szakmát űzik.
Ismer olyanokat (mondjuk ők pasik) akik iszonyat rossz kondiban vannak, konkrétan én (egy pofont nem adtam életemben) is legyűrném :D
Megkérdeztem, nem erősebbek az átlagnál.
7
Akkor pl egy cigány csajjal szemben hogy tudnának eljárni, aki nem akar együttműködni?
9
Ezt mire alapozod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!