Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire asszociáltok ennél?
Egy fekete hajú nő...
Ennyi ebből tudok asszociálni a szomszéd nyugdíjastól Katy Perryig bármire
Szerintem a fekete haj csak nagyon kevés lánynak áll jól. A fekete haj öregiti a nőket és a bőr, illetve a szem színe sem mindegy, hogy milyen. Ha sötét tónusú a bőröd én óva intelek a fekete hajtol, inkább hófehér borszinhez passzol jól, ott jó nagy a kontraszt, illetve a szem színe jobb ha világosabb színű, esetleg világosbarna, zöld, kék színű szem passzol ehhez a kompozícióhoz. Még annyit hozzatenek, hogy a vékonyabb testalkatú nőknek áll jól ez az egész, a telt, molettebb nőknél nagyon nem jó ez az összeállítás. Mert kihangsulyozza a durva tónusokat, vonalakat a balanszolas osszedol és egy kész vicc lesz a nő külsőre.
Nekem sokat nem mond a fekete színű haj, mert általában olyan az összhatás amik ütik egymást és nagyon kevés lánynak áll jól és ami durvább, hogy nagyon kevés lány tudja jól osszerakni ezt a szettet.
Cher.
Nekem tetszik az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!