Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ő most szub pasi ? Ez bdsm ? Vagy ilyen a szex a felnőttek világában ?
16 éves korom óta egyetlen emberrel volt szexuális kapcsolatom egészen 23 éves koromig.(akkor szakítottunk)
Aztán összejöttem egy 32 éves pasival,egyébként nagyon szeretem de valahogy olyan más vele a szex.
- Lábnyalogatassal kezdődött
- Szex közben ilyeneket mondott,hogy használjam, csináljak vele akármit ,kötözzem ki.
- Megujjazta,kinyalta a fenekem
- Kérte pofozzam meg
- Kérte köpjek a szájába
Aztán egyik pillanatról a másikra újból romantikus szeretkezés lesz. De néha mikor bekattan úgy érzem valami dominát akar belőlem faragni . Utána meg szerelmesen szeretkezünk.
Igen. Igen. Igen.
Egyértelműen a szub/BDSM vágyaihoz keres partnert, és amikor nem reagálsz eléggé, visszatér vanilla üzemmódba. Szerintem tegyél 2-3-5 próbát, hátha bejön neked. Itt nem veled történnének az undi részek hanem vele. Továbbá, ha ezt megteszed, akkor egyrészt cserébe szexben, de akár dominaként ingyen is kérhetsz dolgokat magadnak. Cserébe akár nem csak a szexben is.
Én a helyedben - ha a gyomrod bírja - fejest ugranék bele netes előtanulmányok után és alatt.
41FHET
Szub.
Ha tetszik, érdekel, csináld, ha nem, akkor NE!
Csak olyasmit csinálj az ágyban, amihez kedved van! (az élet más területein úgyis sz*pni kell :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!