Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van jelentősége, hogy egy pasinak milyen kocsija van?
Attól függ. Akinek van 100 milliós lakása, 1 milliós fizuja stb, az nyilván Audit vesz... mert kijön a fizujából.. nem fog Skodát venni mert minek.. mobilból se vmi sz . r kínai márkát vesz hanem iphonet, ruhából se a h&m-et ami két mosás után szétmegy, kocsiból is nyilván azért vesz márkát mert azt megbízhatónak gondolja, meg hát státusz is benne van, nyilván..
Az én szememben inkább azok a férfiak "alacsonyak" akik párszázezres fizu mellett vesznek egy használt BMW-t aztán azzal menőznek... amikor azt látom hogy BMW-be valaki 5000 Ft-ért tankol, vagy a suttyó zug-autószerelőhöz jár javíttatni, mert ugye nincs félmilliója egy ablaktörlő cserére. Az autópályán csapatás az megy, meg a büntetőfékezés, ez ilyen ovodás stílus, az ilyesmit lenézem.
#12.
Ismerek olyanokat, akiknek százmilliós lakásaik vannak.
Az egyik Suzukit vezet (igaz, 10 milliósat, de akkor is Suzukit)… A másik meg valami közel 50 millás Volkswagen SUV-t.
Meg amúgy az egyiknek van egy Lotus is, amit soha nem használ.
"Az egyik Suzukit vezet (igaz, 10 milliósat, de akkor is Suzukit)… A másik meg valami közel 50 millás Volkswagen SUV-t."
És miben más egy SUV mint egy BMW? A SUV-ra is azt mondják, h péniszhosszabító. Szóval ezzel nem mondtál ellent, csak igazoltad amit 12-es írt. Nyilván nem csak Audi meg BMW-re mondják ezt amit a kérdező írt, hanem még egy halom kocsira.
Az új Suzukik tényleg nem rosszak, de sztem még a 40 éves korosztály fejében erősen él a kép, amikor a kis Swifttel döngettek a diszkóból haza a főúton. Abból azért nem az a kép maradt meg az ember fejében h a Suzuki az a biztonságos és megbízható autó mintaképe. Arról nem is beszélve, h a régi kis Swiftek, egy erősebb oldalszélben simán felborultak. Mint mondtam az újakra már nem feltétlen igaz, de a fejekben ez maradt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!