Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdés. Van olyan tevékenység a szexben, amit nem annyira szerettek, de a párotok kedvéért megteszitek?
Figyelt kérdés
Tehát nem azért csináljátok, mert ti akarjátok, hanem csak azért mert tudjátok, hogy a párotoknak örömöt okoztok vele.2022. febr. 11. 20:16
1/16 anonim válasza:
Hogy szólok mielőtt elélveznék mikor szop(nem engedi szájba)
3/16 anonim válasza:
Puncinyalás hosszan az orgazmusig.
4/16 anonim válasza:
Nincs. Én többet szeretnék mint ő.
5/16 anonim válasza:
Tulajdonképpen minden, ami szex.
És ezt nem úgy kell érteni, hogy nekem rossz, hanem inkább arról van szó, hogy nekem az okoz boldogságot, ha látom, hogy megfelelek a vágyainak és kielégítem a fantáziáját.
Nagyon szeretem és izgatónak találom, amikr azt történik, amit a szerelmem/barátnőm szeretne.
Talán a legeslegtávolabb az állt tőlem, amikor hagytam, hogy ő csinálja nekem eszközzel. Nem volt rossz, habár elsőre picit fájt, viszont mégis hihetetlen boldogságot éreztem mikor láttam az arcát és a mosolyt, amit ez okozott neki. Még mindig jó visszagondolni rá.
6/16 anonim válasza:
Az előjáték. Utálom. Idopazarlas számomra.
7/16 anonim válasza:
Gyakran kell nyilvános helyen csinálni..dehát ennyit megér.
*Ironikus önsajnálat lvl2000*
8/16 anonim válasza:
Az ujjazás. Teniszkönyök szindrómával azért néha megfájdulnak az ujjaim, vagy kellemetlenül zsibbadnak.
9/16 mantis religiosa válasza:
Az #1, és az, hogy várjak, míg hazaérünk, mikor találunk valami igazán romantikus, szeretkezésre alkalmas helyet.
10/16 anonim válasza:
Amikor Felcsatolhatóssal popsin dug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!