Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiakhoz szól a kérdés. Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérdés. Van olyan tevékenység a szexben, amit nem annyira szerettek, de a párotok kedvéért megteszitek?

Figyelt kérdés
Tehát nem azért csináljátok, mert ti akarjátok, hanem csak azért mert tudjátok, hogy a párotoknak örömöt okoztok vele.

2022. febr. 11. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Hogy szólok mielőtt elélveznék mikor szop(nem engedi szájba)
2022. febr. 11. 20:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
69, hogy en vagyok felül
2022. febr. 11. 20:19
 3/16 anonim ***** válasza:
20%
Puncinyalás hosszan az orgazmusig.
2022. febr. 11. 20:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Én többet szeretnék mint ő.
2022. febr. 11. 20:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen minden, ami szex.

És ezt nem úgy kell érteni, hogy nekem rossz, hanem inkább arról van szó, hogy nekem az okoz boldogságot, ha látom, hogy megfelelek a vágyainak és kielégítem a fantáziáját.

Nagyon szeretem és izgatónak találom, amikr azt történik, amit a szerelmem/barátnőm szeretne.

Talán a legeslegtávolabb az állt tőlem, amikor hagytam, hogy ő csinálja nekem eszközzel. Nem volt rossz, habár elsőre picit fájt, viszont mégis hihetetlen boldogságot éreztem mikor láttam az arcát és a mosolyt, amit ez okozott neki. Még mindig jó visszagondolni rá.

2022. febr. 11. 20:28
 6/16 anonim ***** válasza:
17%
Az előjáték. Utálom. Idopazarlas számomra.
2022. febr. 11. 20:30
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Gyakran kell nyilvános helyen csinálni..dehát ennyit megér.

*Ironikus önsajnálat lvl2000*

2022. febr. 11. 20:44
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Az ujjazás. Teniszkönyök szindrómával azért néha megfájdulnak az ujjaim, vagy kellemetlenül zsibbadnak.
2022. febr. 11. 20:52
 9/16 mantis religiosa ***** válasza:
Az #1, és az, hogy várjak, míg hazaérünk, mikor találunk valami igazán romantikus, szeretkezésre alkalmas helyet.
2022. febr. 11. 20:59
 10/16 anonim ***** válasza:
31%
Amikor Felcsatolhatóssal popsin dug.
2022. febr. 11. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!