Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinted mi a legdurvább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mi a legdurvább tevékenység a BDSM-ben?

Figyelt kérdés

2021. okt. 23. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy dr.Lomp nevű csatorna az xxxvideos-on. Ott találsz egy két olyan dolgot, ami szerintem már túlzás.
2021. okt. 23. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem az egész BDSM durva. :D
2021. okt. 23. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Maradandó sérülést okozó,vérrel járó dolgok.
2021. okt. 23. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Mint sub, azt mondom, hogy a véres dolgok, maradandó sérülés és az életveszélyes állapotot előidéző dolgok. Maradandónál pl nekem még beleférne a cigicsikk, de más nem.

Mondok példát is, ha nem tudod elképzelni, hogy mi tartozhat ide. Pl láttam képeket összevarrt punciról. Na ott azt hittem majd elájulok. Életveszélyes lehet pl egy légzéskontroll. Ájulást okozhat, ami még ugye nem is akkora gond, de el lehet menni addig, amíg leáll a szívverés. Olyankor újraélesztéssel persze mondhatni simán vissza lehet valakit hozni. De azért talán ezt nem próbálgatnám, hogy sikerül-e...:)

Minden más nekem beleférne

N

2021. okt. 23. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Maradandó sérülést nem csak fizikailag lehet okozni hanem lelkileg is. Ismerek egy embert, akit az (egyébként elmebeteg) párja BDSM keretében bármiféle fájdalomokozás, verés nélkül, olyan szinten alázott lelkileg h egy komoly traumát és összeomlást okozott nála, amit évekig tartott kihevernie, úgy kb testileg-lelkileg tönkrement tőle. Sok idő volt persze az is mire egyáltalán megnyílt és hajlandó volt beszélni róla. Azt hiszem még jobban járt volna ha néha véresre veri a másik, mert akkor időben ki tud ugrani a dologból, így meg szép lassan tette tönkre az illető...
2021. okt. 23. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok. Szerintem az elektrosokk dolgok, húgycsőtágítás, kakis dolgok a legdurvábbak. A többivel még úgy vagyok, hogy a mérték a fontos. Pl nem mindegy, hogy valakit úgy fojtogatnak, ahogy fent leírta valaki, vagy csak ráfognak a nyakára.
2021. okt. 24. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Nekem már varrtál be a puncim át, és nagyon fájt. Mondjuk mazochista vagyok.

De ami már nagyon durva, és szerencsére nem volt benne részem, a kések, amikor karistolják, vagdossák a szubot.

2021. okt. 26. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ember függő, nekem pl a maradandó sérülésbe a véres dolgok is beleférnek, de a cigicsikket nem engedném.

A légzés kontrollos dologra pl megoldás ha van biztonsági jelzés, de tapasztaltabbak már tudják meddig lehet elmenni.

Ezenkívül én csak olyannal szoktam csinálni akiben megbízok, és nem kell mellette féltenem az életemet

2021. dec. 7. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!