Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatják sokan azt,hogy a szexbe a nő is belefogy? Szerintem, ez inkább a férfiakra jellemző, mert a java tevékenységet ők csinálják.
Mit jelent a 'belefogy' kifejezés a te értelmezésedben? Csak mert nem értem a kérdésed:D
Abban se vagyok biztos, hogy létezik egyáltalán ez a szó. Vagy te használod rosszul.
Ahaaa így világos. Tehát lefogysz a szextől.
Szerintem egyáltalán nem ilyen egyértelmű ez a 'felmérés':D
Pl aki előtte is sportolt, az egy kis szextől nem fog hirtelen lefogyni.
Az tény, hogy a szex is testmozgás, éget valamennyi kalóriát, de ha amúgy mekin élsz, nem fogsz lefogyni tőle:D
Mellesleg szerintem akkor jó a szex, ha a nő sem csak fekszik az ágyon (bár hozzáteszem úgy is égetsz kalóriát a megemelkedett testhő és pulzus miatt), hanem valamennyire aktív, tehát ha nem is lovaglóban van, akkor is mozog, a csipőjével 'játszik' vagy a lábaival dolgozik. Szóval ugyanúgy leizzadsz te is, mint a pasi. Vagy legalábbis én biztosan:D
Ha nektek jó a szex ahogy van, akkor nem kell változtatni semmit egy ilyen fura mondás miatt:D
Akkor ezen elgondolás mentén elindulva szereznem kéne egy paskót, mert fogyni szeretnék. 🤣🤣
Egyébként szerintem nem igaz.
Egyébként szerintem több pózban is mozog a nő is normál esetben. Lovagló egyértelmű, de missziben is csípővel, kutyában akár mozoghatok teljesen én...meg úgy összességében...szerintem akkor jó igazán, mikor felvesszük egymás ritmusát és együtt mozog a két test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!