Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondogatják sokan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatják sokan azt,hogy a szexbe a nő is belefogy? Szerintem, ez inkább a férfiakra jellemző, mert a java tevékenységet ők csinálják.

Figyelt kérdés
Mi például a férjemmel, 2-3 pózban szoktuk csinálni, és egyik sem olyan ahol " akrobata mutatványokat" kell felsorakoztatni, mégis élvezzük,és kielégülünk.Miért kellene nekem az aktív szexuális életbe belefogyni?
2021. jún. 8. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent a 'belefogy' kifejezés a te értelmezésedben? Csak mert nem értem a kérdésed:D

Abban se vagyok biztos, hogy létezik egyáltalán ez a szó. Vagy te használod rosszul.

2021. jún. 8. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondják az ismerőseim,hogy aki elkezd rendszeres szexuális életet folytat, az pár hónapon belül ledob valahány kg-.ot. Ha így érthetőbb.
2021. jún. 8. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Ahaaa így világos. Tehát lefogysz a szextől.

Szerintem egyáltalán nem ilyen egyértelmű ez a 'felmérés':D

Pl aki előtte is sportolt, az egy kis szextől nem fog hirtelen lefogyni.

Az tény, hogy a szex is testmozgás, éget valamennyi kalóriát, de ha amúgy mekin élsz, nem fogsz lefogyni tőle:D

Mellesleg szerintem akkor jó a szex, ha a nő sem csak fekszik az ágyon (bár hozzáteszem úgy is égetsz kalóriát a megemelkedett testhő és pulzus miatt), hanem valamennyire aktív, tehát ha nem is lovaglóban van, akkor is mozog, a csipőjével 'játszik' vagy a lábaival dolgozik. Szóval ugyanúgy leizzadsz te is, mint a pasi. Vagy legalábbis én biztosan:D

Ha nektek jó a szex ahogy van, akkor nem kell változtatni semmit egy ilyen fura mondás miatt:D

2021. jún. 8. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Rossz hírem van... bár a szex - a mozgás intenzitásának függvényében - tényleg képes jelentős kalóriamennyiséget elégetni, de önmagában nem fogsz lefogyni tőle hacsak nem dugsz egész nap.
2021. jún. 8. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor ezen elgondolás mentén elindulva szereznem kéne egy paskót, mert fogyni szeretnék. 🤣🤣

Egyébként szerintem nem igaz.

2021. jún. 8. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Legutóbbi alkalom után pont azon tanakodtunk férjemmel, heti hány és milyen hosszú szex kellene, hogy lefogyjunk 😃😃
2021. jún. 8. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem több pózban is mozog a nő is normál esetben. Lovagló egyértelmű, de missziben is csípővel, kutyában akár mozoghatok teljesen én...meg úgy összességében...szerintem akkor jó igazán, mikor felvesszük egymás ritmusát és együtt mozog a két test.

2021. jún. 8. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!