Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek szűkebb puncija van! Milyen paraméterekkel rendelkeztek?
Testmagasság:
Testsúly:
Testalkat:
Szűkebb alatt, kb. arra gondolok, hogy egy átlagos méretű péniszt (~15/4cm) már erőteljesen szorít. Ennél nagyobb farokkal pedig már inkább kellemetlen és nehézkes a közösülés...
Szerintem leginkább a testtartásnak van köze férfiaknál és nőknél is egyaránt a nemi szervek méretéhez és működéséhez.
Írjatok még nyugodtan tapasztalatokat és méreteket!
163cm
45,5kg
Kisfiús alkat
De 60kg is voltam, alma alkattal és akkor is szűk voltam…
Nem nehéz felfogni. Az a cél, hogy kiderüljön, hogy ez fszság (vagy se). De ahhoz adatok kellenek. Ezt olyan nehéz felfogni?
Nem tudom, ha mondjuk a Massachusettsi Egyetemen összeállna egy kutatócsoport,
ami ezt a témát választaná, hogy statisztikai adatokat feldolgozva kideríti, van-e összefüggés a női test egyéb méretei és a hüvelyméret közt, azt is elküldenétek a pichába, vagy inkább szolgáltatnátok adatokat a testetekről?
19
Szar példa. Az könnyen belátható, hogy a hajad SZÍNE mint genetikai meghatározottság és az orrod MÉRETE mint genetikai meghatározottság közt nem lehet összefüggés. Ráadásul a haj még csak nem olyan testszövetekből testrész, mint az orr.
Almát a körtével tényleg hülyeség összehasonlítani. De az egy valid tudományos felvetés lehet, hogy egy adott test (szerveinek) méretei hogy állnak egymással összefüggésben. Aztán a statisztika majd kidobja, hogy a lábméret mondjuk függ a test nagyságától, a fül- meg a fqszméret meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!