Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha bizonyítékom van rá hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bizonyítékom van rá hogy a testvéremet megcsalta a barátnője szerintetek elmondjam neki?

Figyelt kérdés
24/N
2022. febr. 11. 13:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
igen
2022. febr. 11. 13:50
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
én biztosan elmondanám
2022. febr. 11. 13:53
 3/15 anonim ***** válasza:
12%
Ha fel vagy rá készülve, hogy megromolhat a kapcsolatotok.
2022. febr. 11. 13:55
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Mindenképpen mond el neki
2022. febr. 11. 13:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám. Jobb ha tudja, mint ha évek múlva, férjként és családapaként derül ki...
2022. febr. 11. 14:01
 6/15 Ywerd ***** válasza:
35%

Nagyon necces dolog ez .

És a válasz sem könnyű rá.

Én a helyedben a párjával beszélnék először négyszemközt ,hogy tudja hogy tudod .

És megkérdezném tőle hogy mikor tervezi elmondani.

De így ismeretlenül háát... Ismerek olyan családot ,baráti társaságot ami ilyen miatt esett szét.

Több konkrétum jó lenne :

-mennyi idősek vagytok

- mennyi idős a kapcsolat

- milyen státuszú kapcsolat

- milyen a kapcsolatod a Tesóval, a csajával

2022. febr. 11. 14:16
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
6: azért az elég meglepő, ha egy ilyen helyzetben, ahol bizonyítható, a pasi a csaja pártjára állna a testvére helyett. Akkor ott nem nagyon volt eleve testvéri, családi kötelék...
2022. febr. 11. 14:18
 8/15 Ywerd ***** válasza:
95%

7: én így ismeretlenül nem ítélkeznék . Az általam felsorolt helyzetekben sem volt minden fekete vagy fehér. Ahogy egy megcsalásnál sem feltétlenül csak az egyik fél a hibás .

Aztán ezt a válaszomat is nyugodtan lepontozhatjatok .

2022. febr. 11. 14:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én szólnék. És fordítva is.

Ez nem is arról szól,hogy testvéred e vagy sem, hanem egészséges igazságérzettel nem tudod nézni ahogy ilyen szinten hülyére vesznek egy emberi lényt, pláne ha valamennyire is jóba vagy vele.

Amikor az exem elkezdett csalni, a saját anyja szólt nekem. Lehet ezt diszkréten is kezelni, sose tudta meg a lánya, hogyan jöttem rá. Ugyanígy megtenném bármelyik barátért,családtagért.

2022. febr. 11. 14:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
#8 jogos amit írsz. Az én előző válaszom is arra vonatkozik ,ha fekete-fehér a helyzet. Abban az esetben ha mindkettő félnek van a füle mögött, akkor úgy vagyok vele, hogy megérdemlik egymást,nem szólok bele.
2022. febr. 11. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!