Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bizonyítékom van rá hogy a testvéremet megcsalta a barátnője szerintetek elmondjam neki?
Nagyon necces dolog ez .
És a válasz sem könnyű rá.
Én a helyedben a párjával beszélnék először négyszemközt ,hogy tudja hogy tudod .
És megkérdezném tőle hogy mikor tervezi elmondani.
De így ismeretlenül háát... Ismerek olyan családot ,baráti társaságot ami ilyen miatt esett szét.
Több konkrétum jó lenne :
-mennyi idősek vagytok
- mennyi idős a kapcsolat
- milyen státuszú kapcsolat
- milyen a kapcsolatod a Tesóval, a csajával
7: én így ismeretlenül nem ítélkeznék . Az általam felsorolt helyzetekben sem volt minden fekete vagy fehér. Ahogy egy megcsalásnál sem feltétlenül csak az egyik fél a hibás .
Aztán ezt a válaszomat is nyugodtan lepontozhatjatok .
Én szólnék. És fordítva is.
Ez nem is arról szól,hogy testvéred e vagy sem, hanem egészséges igazságérzettel nem tudod nézni ahogy ilyen szinten hülyére vesznek egy emberi lényt, pláne ha valamennyire is jóba vagy vele.
Amikor az exem elkezdett csalni, a saját anyja szólt nekem. Lehet ezt diszkréten is kezelni, sose tudta meg a lánya, hogyan jöttem rá. Ugyanígy megtenném bármelyik barátért,családtagért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!