Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik testrész esetében fontosabb, hogy jó legyen egy nőn? Mell vagy fenék? Ki melyik-párti? Esetleg, harmadik verzió, hogy az összkép legyen jó?
Figyelt kérdés
Most az arc szépsége nem játszik, tegyük fel, hogy az minden esetben szép.2022. febr. 10. 13:59
11/19 anonim válasza:
Alak, popsi számít a mellméret nem, de ez egyéni vélemény
12/19 anonim válasza:
Nagy kerek húsos segge legyen, nem löttyett,de remegjen ahogy lép és a csípő-derék aránya számít még, legyen jó nőies széles csípője.
A melle nem számít annyira, de ha az ideált kérdezed, akkor a B-s feszes pici marokba illő cicik jönnek be és az irtózatos hatalmas csöcsök, de azok lóghatnak nyugodtan akár köldökig is.
13/19 anonim válasza:
Én női láb-párti vagyok, így az lenne a jó, ha az szép lenne.
14/19 anonim válasza:
Popsi, jó nagy kerek popsi, nagy cicikkel....
15/19 anonim válasza:
Az összkép legyen jó. Nekem mindenféle testalkat, mell és fenékméret tud tetszeni, lényeg, hogy dögös legyen.
16/19 anonim válasza:
Akkora fa$zság ez a "milyen párti" szöveg.... Mintha létezne olyan aki az egyikre lenne csak ráizgulva!
17/19 anonim válasza:
"Mintha létezne olyan aki az egyikre lenne csak ráizgulva!"
Nem kell mindent ilyen fekete-fehéren nézni, nyilván nem CSAK az egyikre van ráizgulva, de ettől még vannak emberek, akinél egy testrész jóval nagyobb fókuszt kao.
18/19 anonim válasza:
Fenék > mell, ez nálam (és a baráti társaságomnál, mivel ezt már korábban kitárgyaltuk) egyértelmű. Mellnél nem vagyok válogatós, nincs bajom a kicsivel és a naggyal sem, de számomra a fenék sokkal izgatóbb és így fontosabb.
19/19 anonim válasza:
A fej! Főleg ha az agy remek benne, és szép mosollyal, szempárral párosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!