Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik testrészükre igazán büszkék?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 14:14
1/11 anonim válasza:
itt a sok testképzavaros szerintem egyikre sem.
2/11 anonim válasza:
A bal fülemre! Nagyon szép! Csaknem olyan mint a jobb!!!!
3/11 anonim válasza:
Én a szememet és a fenekemet szeretem csak az egész testemen, bár egy picit még lehetne feszesebb.
5/11 anonim válasza:
Lábfej. Csodaszép forma, méret, lábujjak, aroma.
6/11 anonim válasza:
Én a szememre, lábamra, hasamra.
7/11 anonim válasza:
Miért lennék büszke eg yolyan dologra, amiért semmit sem kellett tennem, hogy meglegyen? Oda nőtt ahol van, olyanra nőtt amilyenre. Ez lehet esztétikus és lehet kevésbé esztétikus, de mindenesetre aligha rajtam múlt. Büszke lehetek magamra amiért még nem vágtam le láncfűrésszel?xD
A büszkeségnek akkor van értelme, ha valami teljesítményhez köthető. Ilyen teljesítmény lehet egy diploma megszerzése, egy táv lefutása, 26 hotdog megevése, vag yhog ytudsz fütyülni.
Persze az is teljesítmény, ha leadtál X kilót és megizmosodtál, jó az alakod. De akkor az nem egyetlen testrészre vonatkozik, hanem a testre magáraa, de inkább a mögötte lévő munkára.
8/11 anonim válasza:
#7 azért egy jó fenék nem lesz magától...
9/11 anonim válasza:
8, valóban, de erről is írtam, ha végigolvasod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!