Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiakkal ellentétben a nők, nem írnak ki olyan kérdéseket itt, hogy képet küldenének magukról, vagy bármelyik testrészükről?
ők nem boldog-boldogtalannak küldenek
nekem van több olyan beszélgető partnerem akik küldtek már magukról képet, volt aki "csak véleményezés miatt"
1. Nem izgat, hogy idegenek nézzék a testemet.
2. Nem érdekel a véleményük, nem másoktól teszem függővé a testképemet.
3. Semmilyen okom nincsen rá, hogy küldjek.
Amellett hogy talán visszafogottabbak, lényegesen kevesebben vannak az oldalon, ebben a kategóriában. Egy bizonyos lánytól én is kaptam képeket, gyönyörű full pucér képeket, olyan feszes telt mellekkel, és olyan szőrös puncival... Nem volt kamu, hisze egy cetlire felírta a nevem is :D Nem értettem, hogy aki ennyire gyönyörű teste van, hogy lehet szingli. Arra jutottam hogy körülötte mindenki meleg :D
És igen, nagyon is érdekli őket mit gondolnak a testükről.
Na a nők se különbek csak ők más témàban.
Buliban lerí róluk mennyire egyszerű gondolkodàsúak.
Szemezek vele 1 percet. Odamegyek, meghívom egy italra, pár bók, és màr a seggét fogom. Mire megitta a koktélt már benne van hogy menjünk el kocsikàzni. Keresek egy félreeső helyet, már gombolja a sliccem, szopik mint a kusangyal, majd beleül.
10 bulizós plázapicsàból 9 ilyen.
Semmivel nem különb ez sem. Olcsó lotyók nulla IQ val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!