Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bunkóság elutasítani emiatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság elutasítani emiatt?

Figyelt kérdés

Van egy eléggé vékony csaj aki aranyos, meg szimpatikus, viszont alkatra nem az esetem. Jóval ducibb partnereim voltak nála.

Vágyak terén megvan az összhang, de ez a dolog zavar benne.

2022. febr. 9. 19:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#7:

Nem szokott mekizni, de amióta közöltem vele finoman, azóta néha mekit eszik ebédre, vagy vacsorára. Meg küldött képet ahol megfogta a hasát, hogy "hízott 1 kilót". Inkább lepattintom, mint hogy felhizlalom, az elég beteg dolog lenne.

2022. febr. 9. 20:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#11 így korrekt.

Amúgy nem hinném hogy olyan vágyai lennének, amire nem találna pasit rajtad kívül..

2022. febr. 9. 20:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Elég gyakori vágyai vannak, néhány extrémebb. Biztosan találna egy héten belül másik pasit aki mindenben benne lenne vele, mégis itt leragadt nálam és reménykedik.
2022. febr. 9. 20:34
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Küldd hozzám. Én a vékony lányokat szeretem...
2022. febr. 9. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Én azért csak kipróbálnám...
2022. febr. 9. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Extrémebb.. nem hiszem hogy manapság ne ugrana rá 10 pasi az extrémebb vágyaira is..

Ha én pasiként azt mondom hogy az extrémebb vágyaimra nincs nő, jajj.. az reális, de hogy egy fiatal vékony csibe ne találna? na az nonszensz. :D

2022. febr. 9. 21:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is lepasszolhatnád!
2022. febr. 10. 22:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Később úgyis elhízik majd.

Nem bunkóság csak hülyeség. Próbáld ki! Ha nem működik akkor nem működik.

Egyik kollégámnak csak átlagos csöcsös csajai voltak. Aztán összejött egy kis vékonnyal és megtetszett neki.

2022. febr. 10. 23:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!