Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem meg, ha izgat a dolog, de közben nagyon undorítónak is tartom?
elég gusztustalanul hangzik és lehet utána nem is tudnál férfiként tekinteni rá
(bár van egy olyan sejtésem inkább itt te vagy a pasi, aki lehet csak fantáziál és nincs is csaja)
Ez nem undorítóbb annál mint amikor szájba élvezel egy nőt és úgy smároltok. Bizarrnak bizarr, de a ti kapcsolatotokban csak az a bizarr ami nektek az...
Az más kérdés persze hogy ez mennyire férfias vagy bármilyen tett, ezt majd magadban lerendezed
Szerintem nincs ebben semmi beteges, ha olyan szempontból nézzük, ez még neki lenne egy megalázó feladat, de mivel örömmel teszi, szerintem ez értékelendő. Hallottam már olyanról, hogy a srác nem csókolta meg barátnőjét orál után míg szájat nem mosott, mert benne volt a farka aszájában, na ez inkább beteges.
Szerintem ne legyen semmiféle rossz érzésed emiatt.
Milyen öteletei lennének még?
Ebben ti ketten döntötök. Woodi Allen azt mondta, hogy "Az a mocskos szex, amikor igazán jól csinálják!" Ha izgat téged is, akkor ez a kettőtök titka is, egy nagyobb intimitás, nagyobb cinkosság, erősebb kötelék, hogy nektek még ezt is szabad, ez a titkos élvezetek. De ha taszít, akkor ne csináld. Bár itt neked nem sok dolgod van. Rövid az élet egyébként, ki kell használni.
Az viszont egy tök más kérdés, ha a srác azért kér egyre extrémebb dolgokat, mert boldogtalan, szorong, vagy valami lelki sérülését akarja szexszel gyógyítani. Ez esetben ezt kellene kezelni, s úgy szabadon dönteni, hogy milyen perverziókat hajtotok végre egymáson.
wow, ennyi éretlen embert... komolyan erre bárki azt mondja, hogy férfiatlan, vagy homoszexuális? Ebben az országban ennyire padlón van a szexkultúra, az intelligencia? Szánalmas.
Tudjátok, nem MÁS pasi spermáját akarja kinyalni, innentől se nem férfiatlan (gondolom itt a cuckold fétisű, sok esetben szubmisszív pasikra utalnak), se nem meleg dolog, mert a SAJÁTJA.
Vagy ilyen alapon minden nő leszbikus, mert hajlandó smárolni a pasijával miután az kinyalta?
Meglehetősen gyakori az is, ha a pasi csókolja meg miután a nő kielégítette szájjal. És? Basszus a saját nedve, nem másé, miért kellene attól undorodni? Csak a maradi, prűd, IQ és EQ hiányos emberek ítélik el az ilyesmiket.
Mindenki azt csinál, ami csak jólesik egy hetero párkapcsolatban, semmi sem ítélhető el, amibe mindketten belementek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!