Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez nem csak számomra kiábrándító?
A chat.hu-n csevegek jelenleg is, és priviben írt egy 20 éves srác aki a köszönéssel egy mondatban már tolta is a linket egy fotóhoz. A fotón ő van arcostól, boxerban, amiben jól látszik az álló farka kontúrja.
Primitív pöcsmutogató, és csalódott amiért nem ájultam el a fotójától...
De amúgy baromi izgató a boxerban lévő szép nagy fasz...
Másnak is kiábrándító tud lenni ha egy ilyen szép farokhoz egy ehhez hasonló szánalmas pasi tartozik?
Értem.Szval egy szép faszhoz egy Csajkovszkij b mol zongoraversenyt játszó fiú társulna vagy egy asztrofizikus,akkor már nem lenne gondod.
Hát ez is elképzelhető,de valószínüleg elég ritka párosítás lenne.
Ugyanolyan ritka,mint egy segglyukát széthúzó nóbeldíjas vegyésznő,de ne add fel.Hátha..
Hehe. Vicces. 😁
Ja nem. Kötekedő hülye vagy. 😄
Szerintem lehangoló és kiábrándító ha valaki ,aki alapvetően jól néz ki , belsőleg ennyire értéktelen ,hogy mást nem tud mutatni magából.
Ugyanez vonatkozik a segg és csöcsfikkel " hódító" instapicsak millióira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!