Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat titeket is ha megláttok egy 40 év körüli foglalt nőt, hogy milyen lehet megkefélni?
Figyelt kérdés
23 évesen mikor meglátok nálam idősebb nőt akár foglaltat mindig eljátszok a gondolattal milyen lehet megkefélni, akár a pasi elött is.2022. febr. 8. 14:05
1/3 anonim válasza:
23 évesen ha nem foglalt jó nőt láttam meg akkor is ilyen gondolataim támadtak 😂
2/3 anonim válasza:
Igen, izgat máig.
Szeretem a tiltott gyümölcsöt.
3/3 anonim válasza:
Igen, engem izgat, amit írsz, én is megdugnám a pasija előtt, de csak simán meg is nézném őket külső szemlélőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!