Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek (vagy akár férfinak) előbb utóbb hiányérzete lesz aki nem élte ki magát?
Szerintem ez abszolút egyénfüggő, de igen általában aki fiatalon nem éli ki magát abban marad egy kis hiányérzet, legalábbis nekem is lenne.
Például egyik haverom nem rég szakitott a csajával 3-4 év után, a csaj szerint nem adta meg neki rendesen amire vágyik, a srác meg kipróbált volna még ezt-azt, tehát közös megegyezéssel szakitottak, most mindketten kiélik magukat, kefélnek fűvel-fával mindketten szerintem.
Előbb vagy utóbb úgy is megcsalás lett volna, ha tovább együtt maradnak.
Jobb fiatalon kipróbálni mindent, mindenkivel, különben honnan tudnád, hogy akivel jelenleg vagy nincs nála jobb? (ágyban és azon kivül is)
Nem azért ment szét a barátjával mert "nem éltem még ki magam". Ennél sokkal-sokkal összetettebb az emberi psziché. Főleg olyan egyénnél akit presszió alatt tartottak a szülők. Semmit sem tudsz a preferencia rendszeréről, személyiségéről, attitűdjeiről.
Az emberek többsége nem azzal éli le az életét aki az első komoly kapcsolata volt. Nem kell ebbe túl sok mindent belelátnod. Ha tetszik a csaj akkor mozdulj rá, ne filózgass. Ismerd meg, gyertek össze, érd el hogy megnyíljon neked.
Igen, mindenki full depressziós, aki nem dugott meg legalább 100 nőt.
Az, hogy te nem tudod mit akarsz, vagy nem tudtad, nem azt jelenti, hogy az embernek ki kellene magát élnie. Az embernek önismeret kell, nem kiélni magát.
Mindenki rájön egy idő után kérdező, hogy tökéletest keresni őrültség volt. A szerencsés úgy jön rá, hogy boldog azzal, akiről nem gondolta volna. A kevésbé szerencsés pedig úgy, hogy milyen jó volt az, akit nem értékelt eléggé régen, és "mi lehetett volna, ha"
Sajnos a manapság egyre jobban terjednek azok a nárcizmussal fűtött tanok, miszerint nem szabad megalkudni, hiszen NEKED A LEGJOBB JÁR.
Ezért mondtam, nem kiélni kell magát az embernek, hanem önmagát és ezáltal az embereket is megismernie. Mondhatni, spiritualitásan kell elindulni, de nem arra a spiritualitásra gondolok, ami ezotériával van szennyezve.
#5 ez nem teljesen így működik... Kívülállóként szemlélve rengeteg olyan pár van akik "de szép páros voltak" mégis szétmentek, pedig kifelé úgy tűnik "minden rendben volt". Nem, nem volt rendben, csak kifelé nem mutatták.
Belül egy kapcsolatban meg csak az egyik fél hitte azt hogy minden rendben, de a másik fél másra vágyott.
Amire te gondolsz az "örök vadászok". Az ő esetük teljesen más, van aki sosem fog lenyugodni, 20, 50, 500 partner után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!