Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha ti találkoztok egy 15 centis pénisszel ti arra azt mondjàtok hogy kicsi vagy közepes? Továbbá ránézésre és fogásra is milyennek tűnik? Mert ha én ránézek nem tűnik túl nagynak de a lányoknak nem szeretném hogy hiányérzetük legyen
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 18:06
1/19 anonim válasza:
Szerintem fogalmuk sincs az mekkora. Amúgy meg a többség nem mond rá semmit, s ha igen, akkor sem őszinte szándékkal.
Nekem nem akkora mint a kérdésben van, de az enyém mérete is csak ritkán kerül szóba
2/19 anonim válasza:
Még csak meg sem tudom ítélni mekkora a 15.
Ha kicsi akkor is belevágok max nem lesz folytatás.
4/19 anonim válasza:
Istenem, nem hagyja abba ez az idióta?
5/19 anonim válasza:
Unalmas vagy már! Remélem mielőbb tiltanak!
6/19 anonim válasza:
Ez már lassan rosszabb lesz, mint a savanyú lábszagos. Szerintem már minden gyakorisnak írt privátot.
7/19 anonim válasza:
Én tudom mekkora a 15 cm-es, közepes amúgy.
8/19 anonim válasza:
Az is sten áldja már meg az összes farok méregetős idiótát.
9/19 anonim válasza:
Ezt benyelted #7 es! Menni fog a privi.
10/19 anonim válasza:
nekem az is böködi méhszájamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!