Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnatok arról a srácrol, akinek 18 évesen 28 éves nője van?
De normális ha szeretik egymást.
AZ a nem normális hogy te akarod megszabni hogy ki kivel feküdjön le.
Inkább írígy vagy rájuk.
Sok mindenen múlik mennyire lessz tartós, de jobban megtanulja a barátotok a szexet mint ti :)
Én is 18 vagyok és nemrég ért véget egy rövidebb kapcsolatom egy 38 évessel. Pár hónapig tartott csak sajnos férjnél volt, de minden percét élveztem.
28 éves nő a legjobb korban van. Szép, fiatal, de már tapasztalt, és jó eséllyel tudja, hogyan kell élni. Egy ilyen kapcsolat sok örömöt rejt, főleg, ha a fiú fel tud nőni hozzá és a lány megértő a fiú értelenségével szemben. Mind a ketten fiatal felnőttek, de pont az a 10 év van köztük, amikor a legtöbbet fejlődik a jellemünk.
Hosszú távon jelenthet már gondot az eltérő élethelyzet. Egy idő után az ember szeret megállapodni, amikor már a fesztiválok, utazások kevesebb örömet jelentenek, esetleg több kényelemre vágyik az ember. Idővel előkerül a gyerekkérdés is. Ezek okozhatnak gondot. Az ember aki a munka világában él, sokszor nehzen érzi át egy egyetemista napi gondjait, leki bajait, ahogy távolodik az egyetem úgy tűnnek kisebbnek az adott helyzetben komoly gondot okozó helyzetek. Éppen ezért azt gondolom, hogy nehéz lesz a kapcsolatot hosszú távon fenntartani, de ameddig boldogok élvezzék ki! Ami a legfontosabb, hogy a kívülállóknak ebbe nem sok beleszólása van. A kérdésre a válasz: szerintem is menő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!