Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tisztában vagytok vele hogy a férfiak egymás között milyen eszméletlenül mocskos dolgokról beszélgetnek rólatok?
Lehet nálatok ez természetes,ezért azt gondolod,hogy minden ffitársaság ezt ilyen módon beszéli meg.
Én nem vagyok mai gyerek viszont, és megkövezhetsz,de ilyen ordenaré stílusban nemigen rémlik hogy beszélgettünk volna haverokkal ,még tini korunkban sem.Később komolyabb kapcsolatban meg pláne nem!Sőt sztem eléggé hátuljövőnek érezném,ha pldául kibeszélnem azt az embert,akit szeretek,és akivel szexelek.
Végülis nem elképzelhetetlen az a szint sem,amit te vázolsz,de én ilyenről nem tudok beszámolni,nem forgok ilyen tarsaságokban.
Sorry!
tipik incel kérdés, a kérdezőnek fogalma sincs arról, hogy a lányok\nők is ugyan olyan perverzek meg stb., mint a férfiak, de közben azért megpróbálja degradálni a többi férfit, hátha lesz egy olyan naív, tapasztalatlan, elkeseredett nő, aki emiatt abba a tévhitbe képes magát rángatni, hogy a kérdező egyébként rendkívül oda figyel a nőkre.
A valóság persze az, hogy a kérdező vagy olyan közegben mozog, ahol a kultúra a köpködés, füttyöngetés, ésatöbbi
Kérdező, ezzel nem fogsz jó pontokat szerezni sehol. Ez nem a többi férfiről szól, hanem rólad. Ez egy vallomás arról, hogy olyan emberek között szocializálódsz, akiket az olyanok, akik átlagos képesegékkel rendelkeznek elkerülnek, letagadnak.
Mindenkinek vannak gondolatai. Én elég régi vágású vagyok szóval nem igazán beszélem ki ezeket a dolgokat. Szokták mondani hogy úriember erről nem beszél. Az hogy kettesben kiengedem az állatias ösztönöket persze csak ha
a partnerem is vevő ilyesmikre akkor olyan dolgokat szoktam csinálni vele amitől igen csak sokak arca elpirulna. De nem tartom jófejségnek hogy ha egy nővel szimpatizálok akkor a többi faszinak kikotyogjam hogy éppen milyen dolgokat csináltam vele vagy ő velem. Ez arra a két emberre tartozik akik egymással csinálják. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!