Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tisztában vagytok vele hogy a férfiak egymás
között milyen eszméletlenül mocskos dolgokról
beszélgetnek rólatok?
Figyelt kérdés
Igen, legtöbbször még a legjobbfej, illedelmes, laza férfiak is, arcpirítóan szexuális dolgokat mondanak hogy pl mit művelnének veletek, a különböző testnyílásaitokkal, hol terítenének be titeket spermával, lány haverokról is, rokonokról is, ismerősökről, kollégákról, vagy vadidegen lányokról is aki akár előttük áll a sorban
Tudok róla, nem tudok mot kezdeni vele. A férfiak ilyenek. Túlságosan nem szabad megbízni bennük, meg szeretni őket.
2022. febr. 7. 01:42
12/28 Hardy Weinberg válasza:
Lehet velem van a baj, de sosem beszéltem senkivel arról, hogy valaki "tudott e buborékot fújni a ge*dből, milyen volt amikor fuldoklott amikor a torkát basz.....fingott e szex közben...", és nem is érdekel, hogy a haverjaim hogyan és mit csinálnak szex közben.
2022. febr. 7. 02:54
13/28 anonim válasza:
Nagy duma kis szerszám. Ennyi örömünk legyen az életben ha már d*gni nem tudnak csak a szájuk jár.
Tisztelt a kivételnek!
2022. febr. 7. 03:24
14/28 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy ilyen a tróger állatok csinálnak, nem férfiak.
A következő pedig, a nők sem jobbak semmivel.
Azt már látjuk, hogy a nőket nem ismered, a férfiakat pedig félre. Akkor kérdés, hogy te mi vagy? Mert férfi nem, meg nő sem. A választ magadnak add meg, és lehetőleg próbáld meg a logikád használva rájönni, hogy miért rohadt nagy gáz, hogy ezt a kabátot így rád lehet adni.
2022. febr. 7. 04:20
15/28 anonim válasza:
Tehát ha beszélek a nőkről a haverokkal akkor mocskos vagyok
Ha nem beszélek róla akkor én elnyomom a mocskos gondolataimat... Ez érdekes.
Már csak az a kérdés hogy ezek után milyen választ vár a kérdező? 😀
Mert innentől a kérdés csak provokáció hiszen nincs jó válasz és a cél csak a kötekedés. Bravó
2022. febr. 7. 05:44
16/28 anonim válasza:
És te tisztában vagy vele hogy a nők is mindent megtárgyalnak? Akár sokkal durvábban is mint a pasik.
2022. febr. 7. 07:07
17/28 anonim válasza:
Én férfiként soha nem beszéltem ki egyik aktuális barátnőmet...ez rohadt gáz :D
2022. febr. 7. 08:04
18/28 anonim válasza:
persze
2022. febr. 7. 08:55
19/28 anonim válasza:
Hallottam már cifrákat férdiaktól, de olyat még soha, hogy tudok e buborékot fújni a g€ciből. 😂 Kinek jut ilyen eszébe...
2022. febr. 7. 09:36
20/28 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sok fiú barátom van, egyik sem beszél a szexuális életéről részletekbemenően velem, ahogy én se velük. Azon egyszerű oknál fogva, hogy van ennyi tiszteletük a partnerük felé, hogy nem ecsetelik el mindenkinek hogy milyen az ágyban. Én is maximum annyiban szoktam ezt megbeszélni bárkivel is, hogy az adott férfival jó/rossz a szex, és ennyi. A szexről általánosságban persze sokat szoktunk beszélni, de nem kötöm személyhez, mert senkire nem tartozik hogy xy milyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!