Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tűnik lesz egy lány lakótársam, elég csinos. Az mennyire fair, hogy gyorsan csináltatok alsó szellőzőt a fürdőszobaajtóra, hogy lehessen kukkolni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 18:39
11/28 anonim válasza:
Mini kamera nem érdekel kicsi pénzért?
12/28 anonim válasza:
Ha már ott lakhat, akkor ne szégyenllje már a pináját.
13/28 Mkdir válasza:
Ha egyszer hatalomra jutnék az ilyeneket setilizáltani fogom!
14/28 anonim válasza:
Amilyen paranoiás vagyok, én mindig otdatennék valami ruhát. Annyira ne bízz benne, hogy ez jó ötlet.
16/28 A kérdező kommentje:
Csak tisztában van vele, hogy egy fiúval fog lakni. Bár a barátnőmnek még nem mondtam, h lány lakótársam lesz. Mondjuk ő Veszprémben tanul.
2022. febr. 6. 20:24
17/28 anonim válasza:
Na pont ezért dugod egész nap a markodat te isten barma:D
18/28 A kérdező kommentje:
Már berendeltem webshopon az alsó szellőzőt, direkt nagy lyukakkal. Holnap kifúrom az ajtó aljánál.
2022. febr. 6. 20:25
19/28 anonim válasza:
Miert nem teszel be inkább egy kamerát a fürdőbe?
20/28 A kérdező kommentje:
Kameráért följelenthet. Már utánanéztem. Kukkolós bűncselekmény meg nincs xd
2022. febr. 6. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!