Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az a kíváncsi heteró,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a kíváncsi heteró, milyen az?

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 14:09
 1/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
82%
Aki meleg csak nem meri magának bevallani. XD
2022. febr. 6. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
#1, elolvastam a válaszod, aztán a nevedre pillantottam, ebben a kontextusban olyan mintha egybe függne XD
2022. febr. 6. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

aki minimum biszex, csak ezzel álltatja magát, hogy hetero

én full hetero vagyok, és mindig is undorító volt, hogy nővel legyek

N

2022. febr. 6. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Aki nem volt még azonos neművel, ha megtörtént már biszex de nem feltétlenül, ha nem tetszett neki akkor hetero
2022. febr. 6. 14:16
 5/9 anonim ***** válasza:
8%
Kíváncsiság az természetes, főleg 15-20 éves korban. A fiúk kíváncsiak, hogy másoknak mekkora farka van, a lányok meg, hogy más lányoknak milyen mellei vannak. Meleg akkor lesz valakiből ha érzelmeket táplál a saját neme felé.
2022. febr. 6. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a búzás.
2022. febr. 6. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Az az a melegeknek ami a kisgyerekeknek az unikornis. Beszélnek rola DE NEM LÉTEZIK!!!
2022. febr. 6. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
A kíváncsiságra fogják, hogy vannak homoszexuális vágyaik, és/vagy érzelmeik. Vagyis magyarán minimum biszexuálisok, de azzal áltatják magukat, hogy homoszexuális vágya mindenkinek van, csak nem vallja be. (Nem fer a fejükbe, hogy vannak TÉNYLEG heteroszexuálisok is.) Ebböl logikázzák ki maguknak, hogy akkor ök is ugyanolyan heterók, mint a többség, csak kíváncsiak, illetve ök legalább bevallják, hogy kíváncsiak.
2022. febr. 6. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez a b.zik álma.Tőlük származik.

Nem akarják felfogni,elfogadni,hogy van egy hetero személy,aki soha nem lesz az övék.

És reménykednek.Azt gondolják hogy az adott személy ugyan most nővel van,de egyszer kiváncsiságból bármi történhet,és hátha összejön a dolog.

2022. febr. 6. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!