Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rolam? Hulyenek nezhet emiatt? L
18 vagyok elore leszogezem, es lehet hulye kerdes lesz đ đ
Az iskolamban van egy fiatalabb tanar aki bejon, de nem tanit engem. Es amikor latom folyoson, vagy elmegyunk egymas mellett sokszor ranezek (de nem hosszan bamulva). Van olyan is, hogy hirtelen zavarba jovok, es nem is koszonok meg semmi csak nezek ra. Nagyreszt elkapom rogton a tekintetem amikor eszreveszi, de parszor volt hogy kibirtam kivancsisagbol, es akkor hosszabban egymas szemebe neztunk. Ezek alapjan mit gondolhat rolam? :/
11
Szerinted melyik a valĂłszĂnƱbb, hogy egyetlen kislĂĄnynak vannak ilyen tanĂĄros feelingjei az orszĂĄgban, aki gyakorira Ărhatott, vagy esetleg többnek is?
Occam borotvĂĄjĂĄt ajĂĄnlom figyelmedbe. Jelen helyzetben azt feltĂ©telezni, hogy a srĂĄc egyĂĄltalĂĄn egyetlen anonim kĂ©rdĂ©sben is a kĂ©rdezĆt talĂĄlta meg rendkĂvĂŒl alacsony, de, hogy nem csak egy alkalommal, hanem többször is, az nagyjĂĄbĂłl tĂ©nyleg 0.
Sok feltĂ©telezĂ©ssel kĂ©ne Ă©ljĂŒnk ehhez, sokkal kevesebbel, ha azt gondoljuk, hogy ilyen jellegƱ kĂ©rdĂ©ssel napjĂĄban fordulnak ide lĂĄnyok, mert ez egy rendkĂvĂŒl ĂĄltalĂĄnos dolog.
Minden okĂ©? đ Nem mentalistĂĄs emberfeletti kĂ©pessĂ©grĆl kĂ©rdezett, hanem csak kĂvĂĄncsi mĂĄsok vĂ©lemĂ©nyĂ©re is đ korodat is Ărd ki a legközelebbi dankĂłros vĂĄlaszodnĂĄl, koszi! 20F
14
ValĂłszĂnƱleg azĂ©rt nem fogtĂĄl fel semmit abbĂłl, amit Ărtam, mert 20Ă©ves vagy, gyanĂthatĂłan ĂĄtlagos, vagy annyi se IQ-val, rĂĄadĂĄsul ezt tetĂ©zed azzal a minimĂĄlis "spirituĂĄlis" intelligenciĂĄval is, hogy hamarabb ĂĄllsz neki fikĂĄzni, mint elgondolkodnĂĄl azon, hogy lehet te vagy a hĂŒlye.
16
Az egyetlen közös azokban a kĂ©rdĂ©sekben az, hogy a szemkontaktus, meg esetleg a folyosĂł visszaköszön bennĂŒk. De mivel egy diĂĄk iskolĂĄban törtĂ©nĆ, tanĂĄrhoz köthetĆ fantĂĄziĂĄjĂĄrĂłl van szĂł, Ăgy egĂ©szen Ă©rthetĆ, hogy a folyosĂł többször is szerepel ezekben, vagy Ă©pp az, hogy a szemkontatkus van hangsĂșlyozva. Mivel ezek a törtĂ©netek legtöbbször a diĂĄk fantĂĄziĂĄi, Ă©s igazĂĄbĂłl csak az Ć gondolataiban Ă©ltek eddig, ezĂ©rt nyilvĂĄnvalĂł, hogy az egyetlen gesztust a tanĂĄr rĂ©szĂ©rĆl fogja hangsĂșlyozni, ami legtöbbször a szemkontaktus lesz. Könnyen fĂ©lreĂ©rthetĆ, Ă©s szinte minden ismerĆs között folyamatosan elĆfordul. Ăpp ezĂ©rt, csak akkor gondolhatod azt racionĂĄlisan, hogy azok a kĂ©rdĂ©sek ettĆl a postolĂłtĂłl szĂŒlettek, ha valami buta elĆĂtĂ©let miatt Ă©rzelmileg közelĂted meg a kĂ©rdezĆt, Ă©s szeretnĂ©d elmarasztalni, lebaszni, leĂ©rtĂ©ktelenĂteni. Hogy ezt miĂ©rt teszed nem tudom, de az igazsĂĄg az, hogy objektĂven nĂ©zve rendkĂvĂŒl szĂĄnalmas. Azt nem akarom elhinni, hogy a logikĂĄd van ennyire kritikĂĄn aluli szĂnvonalon, Ăgy csak arra tudok gondolni, hogy valami traumatikus esemĂ©ny a mĂșltban van kihatĂĄssal rĂĄd ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!