Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit gondolhat rólam?
Egy fiúval csak barátok vagyunk, de eleinte nagyon közeledett hozzám, de végül valahogy abbamaradt a történetünk. Utána baráti szándékkal újra hívott találkozni. Ott elkezdett velem flörtölni. Mindig nézegette a számat, és nagyon közel jött. Olyan közelségbe amilyenbe akkor szoktak jönni férfiak amikor mindjárt el fog csattanni egy csók. Utána én is közeledtem felé, volt 1 csók ami közben nem használtuk a nyelvünk, és aztán én bepróbálkoztam komolyabb csókolózással, de akkor oldalra tolta a fejem és megölelt hogy neki amúgy van barátnője már.
Ezek után elment az egésztől a kedvem, legszívesebben rá se akartam nézni, de csak folytatta, a nap folyamán még legalább 4x nagyon belemászott az arcomba, közel tolta a száját az enyémhez. De direkt nem léptem semmit.
Ma megint találkoztunk, megint a képembe jött, mint aki csókolózni akar, konkrétan rárakta a száját az enyémre, de most ő csókolt meg.
Utána azt mondta hogy szerinte szerelemmel szeretem őt meg vonzódom hozzá. Most ez így mi? Azt hiszi hogy szeretem? Vagy csak szórakozik? És vajon ő mit érez?
Rossz helyre tetted a kérdésed - ez a tinirovatba való. A srácnak bejössz, de még éretlen fejben, nem képes kontrollálni a hormonoktól tomboló érzéseket, fellángolásokat.
A felnőtteknél a "de van barátnőm, nem akarom hogy szerelmes legyél" szöveg azt jelenti hogy meg akar búbolni de ne álmodozz kapcsolatról mert nem fogja a csaját lecserélni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!