Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek után mit gondolhat rólam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után mit gondolhat rólam a fiú?

Figyelt kérdés

Régebben megismertem egy fiút (az anyukám barátnőjének a fia) nagyon tetszett, kezdeményeztem nála, kicsit lehet túl rámenős voltam és emiatt nem vett komolyan mert szerintem azt hiszi mindenkivel ilyen vagyok de nem. Aztán nem lépett, nem hívott randia. Majd megismertem egy másik fiút és vele össze is jöttem. Akkor kezdett volna rendira hívni, de akkor más volt másik fiú. Aztán most tudja hogy egyedül vagyok, neki sincs senkije, de nem keres engem. Szerintetetk rib.ncnak tart?

Az a baj hogy ez a fiú túl komoly és én még nem teljesen "éltem ki magam". Ezért sem vártam rá korábban. Kicsit gázos ez a helyzet.

2021. nov. 28. 17:52
 1/5 StevenUp ***** válasza:
74%
Dugni akar és tudja hogy te kapható vagy ürítésre. Többet ne gondolj ebbe bele
2021. nov. 28. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy is tart annak
2021. nov. 28. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Ne aggódj, a fiúk szeretik a ribiket. Az én generációm Kelly Bundy-ra(Christina Applegate) verte a kárját minden este a Rém rendes család után.A karaktere szerint ő a tipikus buta, szőke ri🙊anc.😋 Szóval ne agyald túl, az nem áll jól nektek, éld ki magad nyugodtan, ilyen csajból kellene vagy tízszer ennyi erre a bolygóra.
2021. nov. 28. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is kiélheted magad, de ha komolyabbra fordulna az sem bej!
2021. nov. 28. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tudni akarod, akkor kérdezd meg tőle. Beszélgessetek. Mondd meg neki hogy szimpatikus volt és most is az, szeretnéd jobban megismerni.
2021. nov. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!