Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostinál történt:élvezés után ahogy húztam ki lejött a gumi pontosabban benne marad viszont nem folyt ki a gumiból mennyire vészes ez?
Hát téged jól átvert szerintem.
Prostinál alap a fogamzásgátló szedése. Gumit azt nem a nem kívánt terhesség miatt kell hordani nála. Másik, hogy te először voltál nála, megadtad neki az adataidat hogy hol tud keresni, stb? Az hiba volt, ha látja hogy ilyen kis naív lelkiismeretes vagy akkor le fog húzni párszor még pénzel...
ha el megy nőgyógyászhoz szinte azonnal kiderül?
olvasgattam még ha tényleg terhes is lesz amit kétlek akkor is ott az abortusz amit természetesen állok majd.
Nem adtam meg telefonszámon kívül mást,viszont nem lennék nyugodt ha csak úgy ennyiben hagynám a dolgot.
Ha sok pénzt kér ilyen 100 ezres nagyságot akkor meg mondom neki hogy vonjuk be a bíróságot,ügyvédet stb.csak úgy nem adok neki ennyit.
ilyen 20 ezret még oké és természetesen soha többé nem megyek egy prostihoz sem.
Nem értem, minek adtál neki pénzt esemény utánira, ha még mindig a terhességtől félsz? Az esemény utáninak az a dolga, hogy ne legyen terhesség.
Vizsgálatra meg nem is kéne külön mennie, a doki felírja a tablettát, ő beveszi és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!