Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostinál történt:élvezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostinál történt:élvezés után ahogy húztam ki lejött a gumi pontosabban benne marad viszont nem folyt ki a gumiból mennyire vészes ez?

Figyelt kérdés
Szégyenlem magam,ennek ellenére ő egésu jól kezelte, el mondta mennyi lesz a gyógyszer esemény utani meg a vizsgálat 30-ezret mondott megkérdezte mennyivel tudnák beszállni oda adtam 21ezret ennyi kp volt nálam szerintrtek oké hogy csak ennyit adtam
2022. febr. 4. 20:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ válaszokat
2022. febr. 4. 20:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Elmegy nőgyógyászhoz megvizsgalja az orvos és kiderül majd.
2022. febr. 4. 20:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsi az esélye, hogy nem szed fogamzásgátlót egy prosti. El is szakadhat a gumi. Nem lehet, hogy csak levett pénzzel?
2022. febr. 4. 21:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát na végülis ha terhes lesz, akkor jól fog keresni az asszony 😀
2022. febr. 4. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ostoba qurva lehet, ha gyógyszer nélkül pumpálják napi többen és honnét tudná éppen kié a puja?
2022. febr. 4. 21:49
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát téged jól átvert szerintem.

Prostinál alap a fogamzásgátló szedése. Gumit azt nem a nem kívánt terhesség miatt kell hordani nála. Másik, hogy te először voltál nála, megadtad neki az adataidat hogy hol tud keresni, stb? Az hiba volt, ha látja hogy ilyen kis naív lelkiismeretes vagy akkor le fog húzni párszor még pénzel...

2022. febr. 5. 07:15
 17/21 A kérdező kommentje:

ha el megy nőgyógyászhoz szinte azonnal kiderül?

olvasgattam még ha tényleg terhes is lesz amit kétlek akkor is ott az abortusz amit természetesen állok majd.

Nem adtam meg telefonszámon kívül mást,viszont nem lennék nyugodt ha csak úgy ennyiben hagynám a dolgot.

Ha sok pénzt kér ilyen 100 ezres nagyságot akkor meg mondom neki hogy vonjuk be a bíróságot,ügyvédet stb.csak úgy nem adok neki ennyit.

ilyen 20 ezret még oké és természetesen soha többé nem megyek egy prostihoz sem.

2022. febr. 5. 10:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Hűha. Szerintem kicsit túl gondolod ezt. Bíróság meg amúgy se jó ötlet mert téged is megfognak büntetni amiért ilyen törvénytelen szolgáltatást vettél igénybe. Illegális az egész. Számlát sem kaptál a szolgáltatásról. Nem tartozol a ku rva felé semmiféle kötelezettséggel. Ha terhes lesz akkor az az ő saját munkahelyi balesete.
2022. febr. 5. 12:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem értem, minek adtál neki pénzt esemény utánira, ha még mindig a terhességtől félsz? Az esemény utáninak az a dolga, hogy ne legyen terhesség.

Vizsgálatra meg nem is kéne külön mennie, a doki felírja a tablettát, ő beveszi és kész.

2022. febr. 5. 13:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
biztos hogy azzal fog zsarolni hogy terhes lett tőled. lehet a stricijét is rádküldi. csak gratulálni tudok :D :D
2022. febr. 5. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!