Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok, van olyan férfi aki kitudná hozni belőletek a meleget?
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 17:21
2/11 anonim válasza:
Egyszer kezdeményezett nálam egy meleg fiú és nagyon jóképű volt meg a barátnőm szerint is. Nem mentem bele, amit néha bánok.
3/11 anonim válasza:
Ja, öt kétméteres kigyúrt állat baseball-ütőkkel a kezükben 😂
Aki hetero az nem fog rágerjedni világszépe miss/mister gay-ra sem, pont azért hetero. Max. azok a biszexek elcsábíthatók akik még nem léptek a tettek mezejére de a szándék, a vágy ott van bennük csak nem merték vállalni saját magukat.
4/11 Cpt_Obviously válasza:
Akit igen, az nem heteró, hanem bi, miért olyan érthetetlen ez? Napont egy csomó ilyen felesleges kérdés van...
5/11 anonim válasza:
Nincs az az isten, nincs az a pénz, nincs az a lepontozás amiért önként belemennék bármilyen szexuális kontaktusba egy hímnemű egyeddel.
6/11 anonim válasza:
jason statham-nek hagynám magam ,,az biztos... :p
7/11 anonim válasza:
Nem, mert, aki hetero, abban nincs belül egy meleg, akit ki lehet hozni.
8/11 anonim válasza:
Nyisd ki a szád,belehugyozok!Az is meleg,mikor kijön!
9/11 anonim válasza:
Igen, abszolút. Mondjuk én inkább biszex vagyok szerintem, de csak olyan szinten, hogy szeretem nézni a farkakat is, de fizikailag eddig csak lányokkal volt dolgom, és őket kívánom igazán.
10/11 anonim válasza:
Heteró és Buzogány.
Ezt kellene megtanulni hogy mit jelent és mi az értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!