Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolati nézeteltérések, és problémákra való megoldások?
Sziasztok, nem szeretném húzni az időt.
Jó pár éve együtt vagyok a barátnőmmel, és az elején eléggé jól mentek a dolgok. Nem volt annyira sok szex, mivel legtöbbször hétvégente, vagy két hetente tudtunk találkozni. De egy nap azért volt 2-3-4 alkalom is.
Nos, szoktunk pihenőket tartani hogy ne mindig egymást lássuk és tudjunk foglalkozni saját magunkkal is. De ettől függetlenül hogy újra elkezdek vele találkozgatni minden héten, mindig leráz, nem akar lefeküdni velem, és egyáltalán nem kívánja. Én hála istennek megértem azt hogy menstruáció, vagy bármi probléma van. De nem másfél hónapos kihagyásokkal 20 évesen. Nem orrba-szájba kell dugni, de azért ez gyötrelmesen kevésnek számít.
Nagyon sportos voltam amikor elkezdtem vele mindent, tényleg achilles volt a test (fertő tó az állatoké vibes xd) de mivel fitymálta azt is hogy nem sok időt töltök vele ezért abba-abba hagytam. Eljutottam addig hogy felfogásban már mint egy felnőtt 40 éves gyermekes családapa vagyok, és még bulizni sincs kedvem. (DE Ő BULIZNA 0-24, akár egyedül is.)
Ha kérdezitek hány éve vagyunk együtt (majdnem 4 éve.) ÉS ez a probléma kb fél éve így megy. És fél éve akar mindig bulizgatni.
köszi ha elolvastad, puszi mindenkinek. (már újra edzek, mert változtatások lesznek minden téren. Egyszerűen fizikális erő mindig kell. Főleg ha katonának/rendőrnek tanulsz.)
Aham, szóval neked a pénz a fontosabb, nem a boldogságod? Te még érzelmileg kötődsz, ő hozzád már egyre kevésbé. Nincs szex, külön programjaitok vannak - csak homokba dugod a fejed és nem akarod elfogadni a nyilvánvaló jeleket.
Amit írtál... hogy inkább "megdögleni" akarsz elég riasztó... ne haragudj de nem érett 40 évesek gondolkodására vall.
Ezért írtam hogy cliché. Önellentmondásos eléggé, de ezt érzem.
Nem bulizok, nem iszok, nem cigizek, nem csinálok semmi érdekfeszítően rosszat, se szex, se normális együttlét. Egyedül a motor maradt. Olyan vagyok lassan mint egy 40 éves ember, aki megszomorodott.
A pénz igen is fontos a mai világban, mivel legtöbbször hogy boldog legyél kell az is. Utazni, kirándulni meg főleg költséges dolog. Valahogyan a motort is tankolni kell, 6-7 literes fogyasztással. :) (talán még keveset is mondtam) (egy esés minimum egy motorújítás meg 300 ezer forint. Bukósisak 150, meg 150 ruha.) Szóval mindenhez pénz kell.
Igen pénz kell az élethez elismerem. Ha viszont ott állsz majd életed legutolsó napjának, legutolsó percében akkor azt fogod bánni hogy miért nem volt több pénzed, vagy azt hogy miért nem éltél többet boldogan?
Mert most nem vagy az, van egy kapcsolatod ami a másik fél részéről erősen kihűlőben van csak nem akarod elfogadni. Most vagy megpróbálod menteni a menthetőt és ezerrel rástartolva visszahódítani, visszacsempészni a tüzet ugyanúgy ahogy az elején (nem biztos hogy sikerülni fog, de ha ennyire kötődsz hozzá akkor próbáld meg). Avagy inkább elengeded. Más opciód nem nagyon van, idő kérdése és a párod fogja bemondani az unalmast, mert a gondolat úgy tűnik már erősen érlelődik a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!