Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy nézeteltérésbe kerültetek a prostival?
Háromnál voltam eddig.
Volt amelyikkel nem voltam teljesen elégedett, de nézeteltérésünk az nem volt.
Olyan már volt, hogy meghozta a "menedzsere" (stricije) és azt mondtuk köszönjük nem, mert köze nem volt a lánynak a hirdetési képen láthatóhoz. Kicsit fenyegetőzött a strigója, de többen voltunk és simán faképnél hagytuk, nem mert az utcán balhét rendezni.
Simán előfordul, hogy megpróbálnak lerántani még ilyen-olyan trükkel, az értékelések semmit sem jelentenek, a szövegükből látszik hogy ua. személy írta őket, szimpla önfényező reklámból. Íme egy korábbi hasonló topic:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Én megmondom őszintén, teljesen kiábrándultam ezekből a retkekből. Más németországban egy bordélyház, és az a vicc, hogy kb még olcsóbb is.
Amiket elkér ez a sok ribi, 18-20k, sok átlag ember 1 heti fizetése, azért kéne valamit virítani is. Talán közrejátszik, hogy a magyar nők eleve nagyon elvannak szállva maguktól, a magyar prostik miért lennének mások?
Voltam már nagyon jó, kedves, odaadó nőnél, még tovább is marasztalt. Sajnos ő már nem hirdet.
Lehet találni normálisat is, főképp az idősebb korosztályból vannak jók.
Arra jó, ha nagyon üríteni akarsz.
Egy normális barátnő a legjobb választás, de ez sok férfinak nem adatik meg, szóval szükség kényszert szül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!