Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy nézeteltérésbe kerültetek a prostival?

Figyelt kérdés
veleim idáig 2x fordult elő, hogy inkább felöltöztem és otthagytam őket, mert legszívesebben felpofoztam volna őket. Lehúzós, átverős rib.ancok voltak. Az egyik különösen megérdemelte volna, elkezdett ordibálni, hogy mit képzelek én, hogy fél órán át d.ugni akarom őt, 1 órában max 2 x 10 perces menetek szoktak lenni.. És az a vicc, hogy csak pozitív értékelése volt, vagy 30 minimum.

2020. máj. 14. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Háromnál voltam eddig.

Volt amelyikkel nem voltam teljesen elégedett, de nézeteltérésünk az nem volt.

2020. máj. 14. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Olyan már volt, hogy meghozta a "menedzsere" (stricije) és azt mondtuk köszönjük nem, mert köze nem volt a lánynak a hirdetési képen láthatóhoz. Kicsit fenyegetőzött a strigója, de többen voltunk és simán faképnél hagytuk, nem mert az utcán balhét rendezni.

Simán előfordul, hogy megpróbálnak lerántani még ilyen-olyan trükkel, az értékelések semmit sem jelentenek, a szövegükből látszik hogy ua. személy írta őket, szimpla önfényező reklámból. Íme egy korábbi hasonló topic:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2020. máj. 14. 16:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Én megmondom őszintén, teljesen kiábrándultam ezekből a retkekből. Más németországban egy bordélyház, és az a vicc, hogy kb még olcsóbb is.

Amiket elkér ez a sok ribi, 18-20k, sok átlag ember 1 heti fizetése, azért kéne valamit virítani is. Talán közrejátszik, hogy a magyar nők eleve nagyon elvannak szállva maguktól, a magyar prostik miért lennének mások?

2020. máj. 14. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem is fogok soha menni prostihoz. Drága, mindenért pluszt kér el, nem tartják be sokszor az egy órás időt. Legalábbis az itteni kommentekből ezt szűrtem le.
2020. máj. 14. 16:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Voltam már nagyon jó, kedves, odaadó nőnél, még tovább is marasztalt. Sajnos ő már nem hirdet.

Lehet találni normálisat is, főképp az idősebb korosztályból vannak jók.

Arra jó, ha nagyon üríteni akarsz.

Egy normális barátnő a legjobb választás, de ez sok férfinak nem adatik meg, szóval szükség kényszert szül

2020. máj. 14. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Én is voltam már nagyon aranyos kedves hölggyel és ez nem csak feltétlen az idősebbre igaz volt aki 22 volt sajnos már nem hirdet de az egyik legjobb volt és voltam idősebbnél is aki bunkó volt és flegma.Szerintem nem kor ember illetve szolgáltató függő.
2020. máj. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!