Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Látványon kívül mivel ad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látványon kívül mivel ad többet egy vékony nő az ágyban, mint egy kövér?

Figyelt kérdés
Annyit gondolom biztosan, hogy könnyebb pl. felkapni egy vékony nőt, vagy "dobálni" az ágyban, de sokszor mondják, hogy egy kövér nővel (90-100 kg és afelett) lehetetlen szexelni, vagy majdnem lehetetlen. Ezt nem egészen értem. Pl. Ugyanúgy hozzá lebet férni az intim részeihez és lovagolni is tud, azon kívül mehg a legtöbb pózt is lehet vele csinálni (misszionárius, kutya, álla , orál szexszel sem lehet gond... ) akkor mire értik?

2022. febr. 3. 22:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szerintem ezek nagy részét egy átlagos vékony nő sem csinálja meg. Nem minden kapcsolatban akarnak pl. ilyen pózokban szexelni... Másrészt az első kettő kivitelezhető túlsúlyos nővel.

Nekem pl. Egyáltalán nem kényelmetlen, ha egy túlsúlyos nő rám ül, sőtkimondottan izgtó számomra.

Ming említettem, a látványt elfogadom, de ezért is érdekelnek más dolgok, amik miatt "szinte lehetetlen velük a szex".

Ja, és mint említettem, nem mind fáraf el egy perc mozgás után, de gondolom, ez számotokra hihetetlen.

2022. febr. 3. 23:23
 12/23 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem te az a 100kg-os csaj vagy, aki kiírta azt a kérdést a pasijáról, hogy vajon vékony nők jönnek-e be neki..

Tényleg ennnyire zavar a súlyod?

Fogyjál le b.szki akkor.

Ennyire nehéz lenne?

Ja hát igen nem könnyű, nem kéne annyit zabálni, többet kéne mozogni stb stb.

Nem is értem

2022. febr. 4. 00:13
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
#11 nem hihetetlen, elhisszük hogy egy kövér nő is tud "szexelni" az ágyban, csak nem kívánjuk őket 😃 Pontosabban biztos van aki kívánja, de az emberek többsége meg nem. Tudod olyan ez mint a tenger gyümölcsei, ha valaki nem szereti akkor nem akarja megenni. Észérvekkel sosem győzöd meg hogy ehető és milyen egészséges.
2022. febr. 4. 00:17
 14/23 anonim ***** válasza:
31%
#10: mi tart vissza, hogy sportolj? Kezdj bele, egy bár vékony, de lusta nőt nem tudok megkívánni, mert lusta. Én 190 centis, 105 kilós férfi vagyok, minimális hassal, de rendszeresen futok, bringázok hetente többször, nem élek káros szenvedélyekkel, húst sem eszek. Annyi, hogy kinézetre nem mondanád meg, milyen állóképességem van, de futni nem tudnál velem, ahogy bringázni sem, mert kifulladnál 1 perc után. Így hogyan dugjalak meg? Kifulladnál az ágyban is 1 perc lovaglás után. 😊
2022. febr. 4. 00:24
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én duci lány vagyok.

Nyilván mindenkinek az ízlése különbözik, szerencsére nem vagyunk egyformák, ami így van jól.

Nagyon hajlékony vagyok, a lábamat simán felrakom a nyakamba, ez nem testsúlyfüggő. Lovagolni szeretek, nem fáradok el, a párom pedig imádja. Nagy a fenekem, normális méretű a cicim és homokóra alakom van. A párom így szereti a testem, főleg a fenekem, hiszen amikor összejöttünk is ilyen voltam. Nem zabálok, ez is egy tévhit, hogy aki kövér az azért van, mert zabál, ez nem így van. Azt hozzá tenném, hogy vegán vagyok. Rengeteget sétálok és mellette szobabiciklizek is.. azért mert jól esik. Nem vagyok lusta.. sőt inkább a pörgősebb fajta.

A testszag... Hát én nem vagyok ápolatlan, rendszeresen tisztálkodom, rendben tartom magam, nyilván mindenki izzad, ha pl. edz, ez ugyanúgy rám is igaz. Mindig mondják, hogy kellemes az illatom.

Duci és vékony lányok között is van igénytelen, büdös. Én ismerek egy nagyon vékony lányt, aki rendszeresen tisztálkodik plusz rengeteg parfümöt, dezodort fúj magára, mégis büdös, ez hormonális probléma miatt is lehet. Ugyanilyen duci lányt is ismerek. Mint ahogy olyat is aki valóban igénytelen, nem ad magára. Jártam már egy pár országban és sajnos az a tapasztalatom, hogy Magyarországon nézik le legjobban a kövéreket.

Én megértem mindenkinek az érvelését, én is csak a tapasztalataimat írtam le.

Jó éjszakát kívánok mindenkinek ☺️

2022. febr. 4. 02:35
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Lábmunjjkához jó.
2022. febr. 4. 03:03
 17/23 anonim ***** válasza:

8

Óriási tapasztalatod lehet a kövér nőkkel, holott nem gerjedsz rájuk. Ez így hogy jött össze? Röptiben a legyet is megbacod? (Ha mindegy, hogy büdös, csak pina legyen, az mi ha nem igénytelenség?)

2022. febr. 4. 09:26
 18/23 anonim válasza:
0%
pina
2022. febr. 4. 11:22
 19/23 anonim ***** válasza:

"Kifulladnál az ágyban is 1 perc lovaglás után"

Igen, meglehet, hogy ki. Azert írtam magam ki ellenpéldának, hogy bizonyítsam, hogy férfi inkább választ egy vékony, de kevésbé aktív nőt, mint egy kövéret. Mert annyira felszínesek, ha nem is jó az ágyban a nő, de az utcán legalább jól mutat. Aki ducibb még simán lehet jó az ágyban, csak ugye nem esztétikus. Régen én is voltam 76 kg, ez volt a max súlyom, érdekes, amióta lefogytam (5 évig tartott mondjuk) - számtalan udvarlóm volt nagyon komoly szándékkal, még akkor, amikor mondtam, hogy nem vagyok éppen nagyon szexuális, lepedőakrobata ember.

2022. febr. 4. 13:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Én 85 kg vagyok nőként, de sportolok, napi 15 km bicajozok, futópadozok, zumbázok , egy jó nagy szex meg se kottyan, a lábam is a fülem mögé teszem ha kell. Szóval nem ezen múlik
2022. febr. 4. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!