Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látványon kívül mivel ad többet egy vékony nő az ágyban, mint egy kövér?
Tud lovagolni a kövér is, de 1 perc után véres tüdőt hányik.
Akkor ha hozzáérsz, mindenütt csak a zsírt és a lyukacsos-kráteres löttyedt bőrt érinted.
Na meg a szagok!
3
Milyen szagok, édesem? Ha bűzlik, az attól van, hogy ápolatlan, nem attól, hogy kövér. Ápolatlan meg vékony is lehet.
5-ös!
A bepállott összetapadt bőrfelszinek bizony könnyen bebűzlenek. Hogy a betyárkörtéket ne is említsem.
A kövérség (90-100kg mondjuk 165-175cm magassággal) már önmagában az igénytelenség generalizálódásának megnyilvánulása. Akkor meg miről beszélgetünk?
Eleve egy vékony nőt kívánni fogok, míg egy túlsúlyosat nem. Ilyen szempontból a látvány, az összkép sokat számít.
Valamint egy vékony nő esélyesen mozgékonyabb, hajlékonyabb, később fárad el, valamint az nem a zavar (épp ellenkezőleg), ha a barátnőm (aki egy elég vékony, sportos alkat) ráül a mellkasomra vagy az ölembe, de az elég kényelmetlen lenne, ha egy túlsúlyos nő tenné ugyanezt.
A barátnőmmel a karantén alatt elkezdtük tanulmányozni a Kámaszútrát, és abban az abban látható pózokat. Vannak elég általánosak, ugyanakkor vannak elég "akrobatikusak", például:
Ezeket néha még a barátnőmmel (aki ismételten egy vékony alkat) se tudjuk egyből megcsinálni, rá kell érezni. Na, egy túlsúlyos nővel ezek hogy működnének?
Hát én mondok egy ellenpéldát: én egy esetlen, hamar kifáradó vékony nő vagyok, aki inkább lusta, mint mozgékony. Ha nagyon vérszegény korszakomat élem tényleg a levegőt kapkodom már a fél perc semmi után is, mert a vérem ugye nem szállít elég oxigént.
Egy testesebb nő simán lehet aktívabb, csak több helyet foglal ugye. Hajlékony is lehet. De a testszag az igaz, nekem vannak túlsúlyos barátaim és mivel a bőrredőjük annyira egymásnak nyomódik tényleg szinte mindenhol izzadnak. Egy törékeny, védelmezhető nő gondolom sokak szemében vonzóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!