Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek van maszti törölközőtök?
Csak érdekesség, hogy angolul van erre szó a "Cum towel". Sőt már lehet ebayen is lehet kapni olyat ami direkt erre van kifejlesztve: [link]
Én biztos vagyok benne, hogy sok férfi csinálja ezt. A hápogó nőket meg megkérném menjenek át egy másik témára ami nekik szimpatikusabb.
Én sem megyek a menstruációs, mittudom én milyen színű folyás témakörökhöz kommentelgetni, hogy fúj de undorító. Ez férfi dolog. Ezzel csak a saját IQ szinteteket mutattátok meg.
#14 Azt a beteg férfiak veszik meg. Mondjuk amit csinálsz azt is eladhatod beteg meleg pasiknak nyugodtan 😂
Férjemet megkérdeztem erről. Majdnem elhányta magát. Közölte, hogy ilyen beteg állat nem létezik, aki ilyet tesz. Ez undorító szerinte.
Te jó ég mennyi rosszindulatú ember van itt. Azt hittem itt bármit meg lehet kérdezni, de ezek szerint nem.
Oké undorító felfogtam, de még mindig nem ez volt a kérdés, hogy szerinted az-e. Minek jössz válaszolni, ha a kérdésre érdemben nem tudsz? Kit érdekel, hogy szerinted undorító vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!