Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy rosszlányok.hu -s...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy rosszlányok.hu -s lányhoz elmegyek, akkor vinnem kell magammal óvszert és törölközőt? vagy bármi egyebet.

Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a pénztárcát. És legyél ápolt.
2020. jún. 10. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

Pénzen kívül nem kell más

Nem kell vinned se gumit, se törülközőt

2020. jún. 10. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gumit esetleg vihetsz, ha egyéni igényeid vannak (például átlagnál nagyobb méret). De alapvetően a pénzen kívül másra nem lesz szükséged.
2020. jún. 10. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezeket a lány adni fog, sőt, le is zuhanyozhatsz nála, sőt, az igényesebbek el is várják, hogy lezuhanyozz akció előtt. Esetleg ha nem akarsz papucs nélkül mászkálni, azt vihetsz.
2020. jún. 10. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Pénzt kell vinned semmi mást, óvszer bőven lesz nála. Törcsi célszerű, mert nem biztos minden vendégnek újat ad (le fog tusoltatni hogy pörögjön vele az időd - beleszámít az is).

Érkezz időben (ha késel a te idődből megy el), legyél ápolt, normális (a prosti is ember).

Amit NE vigyél: értékek, értékes óra/ékszer, túl sok pénz, s úgy tedd le az értéktárgyaid hogy ráláss (vidd be a fürdőbe). Nem feltétlenül direktben zsebelnek ki, de vannak olyan prostik akik ha lehetőségük van rá, akkor könnyen odaragad a kezükhöz ez-az.

2020. jún. 10. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
És igyekezz pontosan annyit vinni amiben megállapodtok, mert gyakran jön a "nem tudok vissza adni bocsi" ami szerintem felháborító, én ezért nem is megyek Magyarországon ilyen lányhoz, ha sikerül akkor "amatőr" lánnyal vagyok és nem csak egy órát.
2020. jún. 10. 15:40
 7/9 A kérdező kommentje:
És az elején kell fizetni vagy a végén?
2020. jún. 10. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Először általában elején,ha már nem először mész,lehet a végén.
2020. jún. 10. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem kell vinned tényleg, a pénzen kívül.

Viszont először érdemes úgynevezett "ismerkedős fél órára" menni. Ez egy bevett szokás a makktársaknál. Nem kötelező, nem mindenki csinálja, de érdemes, ha csak nem olyan a hirdető, hogy 100%-ra bevállald az egy órát kapásból.

Amit érdemes, hogy ha nagyon tetszik a tündérke, feltéve hogy tündérhez mész és nem bérnőstényhez, az az, hogy ha megnézed a beszámolóját (érdemesebb a beszamolok[pont]com oldalon megnézni) és mások visszajelzése alapján szívesen fogad valamit.

Én vittem már bonbont, virágot, de akihez rendszeresen visszajárok, ő szintén dohányzó (vendégidőn kívül), neki egy doboz cigit szoktam vinni pluszba.

Illetve ahogyan a 8-as írja. Legelőször szinte mindig előre kell fizetni. Mondjuk jártam már olyan hölgynél, aki már az első alkalomnál sem, egyáltalán szóba sem hozta, persze ha megpróbáltam volna elsétálni akkor jelezte volna, de még akkor sem mondott semmit, és nem nyúlt érte kapásból, amikor kifelé menet az ajtónál raktam csak le az előszobaszekrény polcára. Pedig egy minőségi 35k/h díjazású hölgyről van szó.

Ha pedig visszajáró leszel és viszel mindig valami kis ajándékot is, akkor azt az elején úgy is odaadod (csoki, virág, stb.), abba bele lehet tenni, az első 1-2 alkalomnál még mondhatod, hogy "minden benne van *sejtelmes mosoly*", utána úgyis megszokottá válik, és egyáltalán nem fog még csak érzetre sem előkerülni a piszkos anyagiak témája (a leginkább hangulat romboló, akár az elején akár a végén, ha a kezébe nyomod, vagy addig tökölsz míg ő nem szól rád, hogy fizess), így sokkal kellemesebb az élmény.

2020. jún. 13. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!