Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Nektek mennyire izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek mennyire izgató az, ha cicanaciban latszik a punci vonala? Így látni lehet, hogy szép lehet-e a punci vagy sem?

Figyelt kérdés

Ebből le lehet szűrni akármit is? Mármint,hogy szép puncija van vagy sem?

Van, hogy ismerősnek láttatok ilyet és kivertétek rá?

2022. febr. 2. 21:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

A hétköznapi életben (munka, konditerem, villamos stb) csak annyira izgató, mint egy arc vagy mint egy dekoltázs. Tehát nem áll fel a péniszem, ha erre vagy kíváncsi.

Viszont nagyon is vonzza a tekintetet,mert SZÉP. Mondom mint egy szép arc, vagy bármi egyéb egy fiatal egészséges nőn 🤤

Nem is értem hogy verné rá ki bárki, hiszen ott és akkor mikor látod nem igazán illdomos elővenni a répát. Vizuális memória pedig nem az erősségem.

Másrészt akinek ennyitől feláll az...

...az nem én vagyok. 🤐

Nem mindenkinek egyforma a vénuszdombja. Van akié hivalkodóbb, és van akinek csak egy sima lejtő van ott a punci irányában. A túlsúlyos csajoknál jellemző,hogy nincs különösebben semmi nőies forma azon a részen. Egy cicanadrágos látványból én csak azt tudom megállapítani , hogy mennyire vonzó a szeméremdombja. De a punci kinézetére ebből (néhány szélsőségtől eltekintve) nem lehet következtetni. Pedig nem ma kezdtem.

Szolid szeméremdomb alatt is lehet különösen izgalmas kinézetű nunus, és nagyon szép vulva fölött is szokott lenni fantáziátlanul lapos vénuszdomb.

Bocsi kérdező, de én nem vagyok teljesen meggyőződve h csaj vagy :D

30F

2022. febr. 3. 05:52
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, izgató. De sok minden más is izgató. Pl. fürdőruhában is pont ugyanez a helyzet lehet.
2022. febr. 3. 21:03
 23/26 Lorba ***** válasza:
100%

Uhh, annyira izgató. Imádom. Én nap mint nap nézegetek ilyen jellegű képeket instán. Már belájkoltam vagy ezret. Kapom is a sok kamu szexhirdetést. Dehát úgy kell nekem. :D

A lényeg, hogy egyetértek mindenben sensual_man-el. Nagyon izgatónak tartom, de felállni nem fog ettől, még úgy sem, hogy egy ehhez kapcsolódó fétisem van. Az persze már más tészta, ha kettesben vagyok egy ilyen cicanacis lánnyal ilyesmi célból. :P

És igen, szerintem sem vagy lány. Ez egy nagyon tipikus pasis kérdés. Lányok nem is gondolkoznak ilyesmiken.

38F

2022. febr. 7. 13:38
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után "párnás" lett a nejem puncija és azóta ilyen nadrágjai vannak. Nekem tetszik és másoknak is...
2022. febr. 8. 11:46
 25/26 A kérdező kommentje:
Én szülés után és nem lett párnás a puncim.. Mondjuk én nem híztam semmit
2022. febr. 9. 07:16
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy izgató! Oda vonzza a férfi tekintetet :P

Én biztos megpróbálnám elképzelni milyen lehet ruha nélkül, de nadrágon keresztül ezt egyáltalán nem lehet megítélni. Mindenesetre, ha nem vagyunk párkapcsolatban akkor nem bámulnám úgy hogy a lány is észre vegye, mert rosszul kezelik az ilyesmit, vagy zavarba jönnek, ne adj isten mérgesek lesznek és kikérik maguknak. Azt vallom, hogy addig nem bunkóság amíg észre nem veszi, hogy bámulom mint állat :)

De pont a férfi tekintetek miatt, sajnos nem szoktak a lányok ilyen nadrágban lenni az utcán. Legalábbis Budapesten biztos nem. Legnagyobb bánatomra.

43f

2022. márc. 5. 04:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!