Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek mennyire izgató az, ha cicanaciban latszik a punci vonala? Így látni lehet, hogy szép lehet-e a punci vagy sem?
Ebből le lehet szűrni akármit is? Mármint,hogy szép puncija van vagy sem?
Van, hogy ismerősnek láttatok ilyet és kivertétek rá?

Nem látni benne hogy mennyire vagy randa lebernyeges :D
De amúgy a tevepata szexy :D

Nekem nagyon tetszenek!!!!!
Én törvénybe iktatnam, hogy minden nő csakis kizárólag ilyen, vagy olyan nadrágokban jarkalhatnak az utcán ami maximálisan kihangsulyozza a puncit és annak korvonalat, illetve a popsit, combokat, vadlikat. Valamilyen felsőrészre is hoznek egy törvényt, hogy a lehető legatlatszobb legkevesebbet takaróbb ruhaanyagot vehetnének fel.
Pont tegnap láttam egy külföldi lányt ilyesmi nadrágban és a f&zba mááááááár!!!!!
Áh....olyan gyönyörű volt a puncija, olyan jó volt nézni, meg látni, hogy a nadragon keresztül milyen részletesen kirajzolodik... hogy majdnem orra buktam valami betonsulyban a nyugatinál.

#14:
Akkor az én lehettem, mert a napokban nálam is elesett valami lépcsőn emiatt egy marha. :D
Kíváncsi lennék, a 62 éves, 100 kilós Mari néniknél is törvénybe iktatnád-e. :D

"tudod te mennyi folyós, kövér, karfiolos, vagy épp tepsi, vagy uborkaseggű asszonyság mászkál odakinn?"
tökmindegy, ugyanaz lenne, mint a strandon: lényegtelen, látszik a karfiolos asszonyságok testéből, úgyis a fiatal jó nőket nézed (de őket nagyon).
(mindemellett semmi ilyesmi törvényt nem támogatok, de nem emiatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!