Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nulla szexuális élettel, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nulla szexuális élettel, hogy ne legyek frusztrált?

Figyelt kérdés

Társkeresők - Sikertelenség

Való élet - Ugyanazok az arcok minden nap, mindenki búval bszott

Netes fórumok - Soha senki nem válaszol semmilyen privát üzenetre

Tiszta ideg vagyok már emiatt, hogy nálam rondább emberek simán dugnak egész nap mint a nyulak, nekem meg semmi sem jut, még egy mosoly sem.

2022. febr. 2. 17:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Akik dugnak mint a nyulak, azok hadd fetrengjenek az állatias piszokban. A normális ember tiszta kapcsolatot épít. Nekem se sikerült de majd fog, neked is.
2022. febr. 2. 17:56
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Túlságosan görcsösen akarod, emiatt elriasztod az embereket.
2022. febr. 2. 17:57
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha rendszeresen b@sz az ideg az már nem számít nulla szexuális életnek nem?
2022. febr. 2. 17:57
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Hány éves vagy?
2022. febr. 2. 17:58
 5/19 anonim válasza:
91%
Itt gyakorin próbálkoztál már? Nekem itt jött össze egy rövidebb kapcsolat.
2022. febr. 2. 18:00
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Küldesz egy képet magadról? Nem ruha nélküli, hanem ahol látszik a hajviseleted, a stílusod, mert lehet ha picit változtatnál a külsődön jobban ragadnának a nők is:) 23L
2022. febr. 2. 18:01
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is küldhetsz, 25/N
2022. febr. 2. 18:02
 8/19 anonim ***** válasza:
97%
Igen, túlságosan ráfeszülsz, már ettől stresszes vagy, és ez is látszik rajtad.
2022. febr. 2. 18:02
 9/19 anonim ***** válasza:
97%

Kétségbeesettség szagod van, így én se ismerkednék veled.

Nekem amúgy az vált be, hogy abbahagytam az ismerkedést, töröltem magam minden társkeresőről. Belekezdtem egy új hobbiba és elkezdtem sportolni. Sokkal jobban érzem magam és jobban bírom a szexmentességet, illetve hogy nincs senkim.

Igaz én nő vagyok és más okok miatt nem találtam partnert (komoly elvárások), de a végeredmény ugyanaz volt: csalódottság, felidegesítettek, reményvesztettség, semmi szex. Tehát ugyanabban a lelkiállapotban voltam, mint te. Nekem az segített, amit írtam. Ezerszer jobban érzem magam:)

2022. febr. 2. 18:07
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Mindig van lejjebb haver.

Én négy éve vagyok párkapcsolatban és nulla a szex. Havonta, másfél havonta egy szex jön össze a barátnőmmel. Együtt élünk és olyankor kap el az idegroham, amikor elalszik....érted?????!!!!!!!

Este 8-9 órakor már elalszik....áhhhhhh....csak akkor jó neki amikor ő kezdeményez. Ha én kezdeményezek nem izgul fel, nem tudom betenni neki, meg látszik az egész arcán hogy "legyünk már túl rajta"...

Szóval az szerintem még mindig jobb, ha egyedül kanos az ember, mint úgy, hogy ott van mellette a punci, de nem kaphatja meg.

Mintha nem ettél volna napokig, és ott lenne előtted az összes olyan étel amit szeretsz, kívánsz, imádsz és hozzá sem nyulhatsz.

Ki kell bírnod ezeket a kemény hónapokat, éveket, nagyon erősnek kell lenned szellemben, hogy ne kattanj be és ne forduljon át torzba, hogy aztán nőgyűlölő leszel, meg isten tudja milyen pszichikai bajokat okoz ez a nőtlenség. Lehet már ki is kezdte a benső világodat.

Én azt tanácsolom próbálkozz, itt pl, tarskereson, más feluketeken, facen stb helyeken. Van, hogy hónapokig kell ütni a vasat míg osszejon egy béta nő, de legelabb nő, van puncija, csak akkor bszol rá ha olyat fogsz ki mint én. Akkor csöbörből vödörbe....nem könnyű az élet. Én amúgy mostanában tervezek egy nagy osszeveszest ezzel a nővel, vagy bszik velem valahogy, vagy engedjen el prostihoz. Ha egyik sem akkor számítsunk inkább mert ez így nem élet.

Én is tiszta feszült vagyok, undorítóan viselkedek a munkatarsaimmal, a főnökömmel, ma olyan durván kiabáltam vele, hogy csodálkozom, hogy nem rúgott ki, fordított helyzetben én biztos nem tűrtem volna el.

Teljesen ki vagyok.

2022. febr. 2. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!