Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy incel pasinak milyen nő való?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy incel pasinak milyen nő való?

Figyelt kérdés
Aki annak tartja magát, milyen lenne az álom nő?

2022. febr. 2. 16:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
a pasi részéről bármilyen.
2022. febr. 2. 16:10
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Semilyen.
2022. febr. 2. 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Gumi.
2022. febr. 2. 16:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki ebbe tartozik, nem akar igazán nőt. Mert egyszerre isteníti és undorodik tőlük.
2022. febr. 2. 16:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyes itteni hozzászólásokból azt vettem ki, hogy olyan aki üthető, verhető és alázható bármikor, akin ki lehet ereszteni a gőzt. Másokból azt, hogy a mai nőkkel van bajuk, tehát olyan mint kb. egy 50-es évekbeli háziasszony, aki szexin várja őket otthon, néha kaphat pár pofont, takarít, főz, mos, lehetőség szerint dolgozik, és kb. semmi pénzt sem költ (ezen incelek csoportja azt sem tudja mennyibe kerülhetnek a háztisztító szerek).

Ha pedig engem kérdezel, semmilyen se való nekik.

2022. febr. 2. 17:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Egy femcel, mert levezethetik egymáson a frusztrációikat.
2022. febr. 2. 17:32
 7/15 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem manapság divat alázni az inceleket viszont azt elfeljtitek hogy ti is csak szerencséből nem vagytok incelek vagy femcelek.

Vicces ez a modern társadalom, a nagy elfogadás és tolerancia idejében aktívan aláznak meg csúnya vagy mentálisan beteg embereket

2022. febr. 5. 01:24
 8/15 anonim ***** válasza:

7-es:

Általában aki mentálisan beteg, ve tudja látni és segítséget kérni. Az incelek ezt nem igazán teszik ha jól vettem ki a szavaikból, mert nem hiszik, hogy velük van baj, vagy nekik lenne traumájuk, hanem a nőkre fogják sikertelenségüket.

És szerencse? Ugyan, dehogy! Teszek azért, hogy mentálisan stabil legyek, teszek a testi egészségemért, fejleszteni magam minden téren az életben. Én teszek azért, hogy minden tekintetben jobb emberré válhassak, és igen, ez vonzó jegy mindkét nemben. De ha valaki leragad egy “minden nő egy...” állapotban, az ne is várjon semmit az élettől.

Érdekes módon én be tudom ismerni a hibáimat és rossz reakciómért elnézést kérek másoktól miután kielemeztem miért reagálhattam úgy-ahogy. Ebben vagyunk különbek, és ezért nem szerencse alapú ez.

2022. febr. 5. 08:45
 9/15 anonim ***** válasza:

És mi a véleményed a modern randizásról? Ténylegesen nehezebb randizni. A pártalálás nagyrésze online költözött és az embereket pár kép meg egy leírás alapján ítélik el.

Ha meg van is match akkor is nyögvenyelős a beszélgetés.

Sokan nem is célszerűen használják már ezeket az alkalmazásokat.

2022. febr. 5. 19:36
 10/15 anonim ***** válasza:

Nehéz úgy véleményt nyilvánítani valamiről, hogy csak az egyik oldalt ismerem. Nyilván vannak statisztikák és hallok ezt-azt férfi oldalról, de sose tudom beleélni magam az igazi férfi társkeresős helyzetbe. No, persze kamu profilt tudnék csinálni, de arra semmi időm nincs + nőként nyilván tudnék olyan dolgokat írni leírásba, amik tudom, hogy nők érdeklődését felkelti, és amit normál pasi nem feltétlenül fogalmaz meg.

Mindezen túl én határozottan pártolom az online társkeresőket. Több okom is van erre:

1. Érvnek azt hoztad fel, hogy kép és leírás alapján bírálunk. De bármennyire is vallod magad klasszikusnak, élőben ugyanez menne. Azért mész oda egy lányhoz mert megtetszik külsőre. De még annyit se tudsz róla mint egy adott esetben túlzó leírásból. Persze, képek is tudnak torzítani, de ez nyilván a feltöltőt csapják be hosszútávon.

2. Sokunknak kifejezetten kellemetlen az elutasítás. Nem csak azért mert van férfi aki nem tudja ezt kezelni és nyílt utcán kezd hisztizni (nem egy példát láttam rá), hanem azért is, mert váratlan szituàció és nem akarom. Bárhol vagyok, okkal vagyok ott. A parkban a padon ülök és olvasok? Nem azért, hogy felszedjenek, hanem mert nincs teraszom és a friss levegőn akarok olvasni. A villamoson utazok? Tartok valahová és azt akarom mindenki hagyjon békén. Stb. Szociálisan erre nem vagyok felkészülve és bárhogy reagálok, egész nap örlődni fogok.

3. Több lehetőség. Ha én nyitott vagyok olyan kapcsolatra ami akar 100 km-re van, akkor nem kell 100 km-es körzetet beutazzak. Tudok erre szükíteni társkeresőn, és sokkal több ember sokkal több lehetőséget ad.

4. Nyilván vannak társkeresőn is olyan emberek akik eltántorítanak az egésztől. De ott a tiltás gomb. A dickpicet küldő pasi jellemzi magát, tehát instant tudom szűkíteni a kört. A sablonszöveges nem fektet energiát belém és az üzenetbe, akkor én miért fáradozzak? Tudom, mindjart jön az érv: kiváltságos helyzetünk van, de: nem vagyok az ellen, hogy a nő kezdeményezzen, de amíg napi 10-15-20 új levél érkezik és még 5-tel folyamatosan tartom a kontaktot, addig az lesz számomra az első, hogy visszaírok és nem vadászok.

5. És végül egy furcsa érv következik, de biztos tudnék még sorolni, csak hirtelen nem jut eszembe. Az elvárások! Mert igen, mindenkinek van, kinek alacsonyabb, kinek magasabb. Viszont vannak fontos kérdések. Én amelyik társkeresőn voltam ott muszáj volt megválaszolni magunkra és a párunkra vonatkozó kérdéseket, és ez tök szuper. Például nem 3. Randin derül ki, hogy az egyik fél akar, a másik nem gyereket (nyilván nem azon nyomban), vagy kinek mennyire fér bele az alkohol és cigi. Tényleg fontos kérdések amik által könnyebb hosszú távra tervezni emberekkel.

2022. febr. 5. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!