Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ugye hogy a nőknek mégis a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy a nőknek mégis a rosszfiú kell?

Figyelt kérdés

[link]

Röviden annyi hogy csak mert jóképű a pasas, rengeteg nő sajnálja, sőt rajonagnak érte csak mert jóképű, holott egy bűnöző.

Sőt olvastam már valami olyat is, hogy van aki börtönbe ment megházasodni az ottani életfogytos bűnözővel. Ennyire nem érdekli őket ha pórul járnak? Mi olyan vonzó az ilyen kétes alakokban? Persze ez csak akkor igaz ha mellé jóképű az illető, velük általában még a bíróság is elnézőbb, erről is készültek már tanulmányok. De mintha ez mellé pluszpont lenne ha valaki zsivány, veszélyes alak.

2022. febr. 2. 14:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
A világon élő 8 milliárd embernek kb a fele nő. Ebből a 4 milliárdból kb 2 milliárd van, aki nem gyerek már, de még nem is 70+os, kb. Persze, hogy lesz egynéhány olyan ostoba és/vagy lelkisérült, aki képes pont bűnözőkbe beleesni. De ne félj, hidd el, ezek közül lesz majd egy, aki téged választ párjául.
2022. febr. 2. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Nekem nemis tetszik ez a pasas.

De az gáz, hogy a nyomi lúzerek magukat normális, rendes srácnak tartják, és magyarázzák a bizijüket....

2022. febr. 2. 15:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy olyan hazugság, amit a romantikus filmek tápláltak az emberekbe. Van, aki elhitte a mesét, van aki nem. A többség azért nem hinném, hogy bűnözők társaságára vágyik. De mindegy is, gyanítom, hogy csak igazolást vártál az elméletedre. Tessék, lehet lepontozni.
2022. febr. 2. 15:22
 14/20 anonim ***** válasza:
48%

#10:

Először azt hittem a videóban szereplő úrhölgyre, hogy lováriul beszél, aztán csak rájöttem, hogy ez valami sajátos enyingi vad-nyelv lehet. :D

2022. febr. 2. 15:29
 15/20 A kérdező kommentje:

Ted Bundy is jó példa, sokan bedőltek neki is, annak ellenére hogy komplett elmebeteg volt.

De nem muszáj sorozatgyilkosra gondolni, elég az olyan pasikat nézni akik agresszívak, nem riadnak vissza a hazudozástól, zsarolástól. Mindig tele van azzal a híradó, hogy xy feldarabolta a feleségét, de eleg csak az olyan aki naponta jól elveri őket, ezekről általában nem 5 év után derül ki hogy milyen emberek de nem zavarja őket. Még híres gazdag emberek között is, mondjuk mint Charlie Sheen. Verte az összes nőjét, mégis sokan a mai nap9g rajonganak érte. Múltkor olvastam hogy egy 18 éves csaj könyörgött neki hogy vegye el a szüzességét, egy olyan embernek aki AIDSes és lerobbant drogos alkesz, közel a 60hoz...

2022. febr. 2. 15:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Charlie Sheent én is bírom, de nem kellene semmilyen szexuális szempontból. :D
2022. febr. 2. 15:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ted Bundy Pszichopata volt. A nekik van egy álarcuk amik becsapják az áldozatukat. Ez túl mutat a kérdésed kategóriáján, hogy ki miért és hogyan kezeli stresszt vagy , hogy milyen baja vannak. Alapból egy nő sem szereti ha verik meg ilyesmi.
2022. febr. 2. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Múltkor olvastam hogy egy 18 éves csaj könyörgött neki hogy vegye el a szüzességét, egy olyan embernek aki AIDSes és lerobbant drogos alkesz, közel a 60hoz..."

biztos nagyon rendezett életű és lelki világú lány lehetett

2022. febr. 2. 16:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A mérgező kapcsolatok nagy része nem úgy kezdődik hogy már az első napon agyon veri a pasi a nőt. Aki elmebeteg, annak van egy másik személyisége, általában nagyon jól eltudják hitetni az emberrel hogy milyen jófiuk,beédesgetik magukat a nő szívébe. Senki sem szereti azt ha verik. Aki ilyen kapcsolatban van benne nem mer kilépni, fél a bántalmazótól és az ilyen ember általában leépiti az áldozat önbizalmát ez is az oka annak hogy nem mer kilépni.
2022. febr. 2. 16:41
 20/20 anonim ***** válasza:
71%

Nem a bűnöző tetszik a nőknek,hanem a személyiségük.

Az ilyenek többnyire határozottak,önfejűek,nem ijednek meg a nőktől,és hát ne szépítsük szexualitás terén is képesek valami egyedit nyújtani.

Mondjuk ez nem konkrétan a bűnözőkre igaz,hanem szerintem a nők ezt a személyiséget látják bennük.

Ha meg jóképű az illető,az meg persze csak olaj a tűzre.:D

2022. febr. 3. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!