Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy a nőknek mégis a rosszfiú kell?
Röviden annyi hogy csak mert jóképű a pasas, rengeteg nő sajnálja, sőt rajonagnak érte csak mert jóképű, holott egy bűnöző.
Sőt olvastam már valami olyat is, hogy van aki börtönbe ment megházasodni az ottani életfogytos bűnözővel. Ennyire nem érdekli őket ha pórul járnak? Mi olyan vonzó az ilyen kétes alakokban? Persze ez csak akkor igaz ha mellé jóképű az illető, velük általában még a bíróság is elnézőbb, erről is készültek már tanulmányok. De mintha ez mellé pluszpont lenne ha valaki zsivány, veszélyes alak.
Ilyen az ember, erre vagyunk programozva. Manapsàg meg aztán főleg éheztük az izgalmat, az adrenalint, a kalandot. Felgyorsult a világ.
De ha belegondolsz, a pasiknak milyen nők kellenek? A feltűnően szép, szenvedélyes, bevállalós csajok. Ha látnál egy bomba csajt, aki kirabolt egy bankot, nem indulna be a fantáziád? Hogy milyen vad lehetne egy dugás vele? Vagy ha lemész egy bárba, nem azt a csajt fogod kiszúrni, akit a pultnál 3 srác is fűz, mert gyönyörű, kedves, közvetlen. Látod, hogy nevetgél, jól érzi magàt, jó energiái vannak. Majd meglát téged, rád néz olyan csábos mosoly kíséretében, majd eljátsza h kicsit zavarba jött. Stb stb
Egyszerűen ilyenek vagyunk mi emberek. Persze vannak kivételek, de az átlag ilyen. Az tetszik, aki szenvedélyes. Akiben ég a tűz. Legyen az férfi vagy nő. És valljuk be a bűnelkövetés valahol egy szenvedélyes dolog. Oké az nem mindegy mit követ el. Egy nemi erőszakot vagy gyilkosságot elkövető embert (vagy úgy általában életelleni erőszakos bűncselekményt elkövetőket) nem szoktak annyira romantizálni. Viszont egy rablót?:D ne viccelj.
N
Azért az olyan beteg, kannibál, nekrofil sorozatgyilkosokért, mint Ted Bundy, is sok lány rajongott. Annyi eszünk nem volt, hogy őket is simán kibelezné, ha arra van kedve. Én se értem.
Az oké, hogy nekem is bejönne egy szexi bankrabló nő, de egy szexi nő, aki embereket darabol, az már nem.
Ez ilyen Hollywoodi marhaság. Az igazi rosszfiúk ilyenek
Kábítószer, kurvák, védelmi pénz, késelés, rablás, gyilkosság stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!