Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működik a tinder, talált már ott valaki tartós vagy laza kapcsolatra barátot vagy barátnőt?
Manapság nem.
Egyharmada kamureg.
a maradék negyede csak insta követőket keres / nem akar semmit csak unatkozik, vagy nincs egy képe sem / anyuka aki apukát keres a zabigyerek mellé / savanyúuborka.
Akkor van esélyed, ha úgy nézel ki hogy azzal a kinézettel nincsen szükséged tinderre, tehát fel sem mész rá, na az a pár értelmesnek kinéző csak várja a csodát ami nem jön el.. van amelyik ÉVEKIG! :)
A tinder amióta bevezette ezeket az idióta csomagjait csak egyre rosszabb lett. Most már kb. tényleg fizetős az alkalmazás és még akkor sem garantált a siker, csak ha mindenkit jobbra húzol és match után megnézed kinek jöttél be.
Nekem nincsenek jó tapasztalataim, sok értelmes nővel nem találkoztam azon az alkalmazáson egyszer sem. Legtöbbjük csak egófényezésre használja, vagy eltűnik x időn belül, stb.
Szerintem a tinder már rég lejárt sztori, 10 éve még menő volt, most már inkább cringe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!