Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Strapon szexet izgalmasnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strapon szexet izgalmasnak tartó lányok, ti mekkora műpéniszt csatolnátok fel legszívesebben?

Figyelt kérdés
Izgalmas lenne idővel növelni a méretet, vastagságot vagy nem?

2022. febr. 1. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsonek egy atlag meretet, aztan persze hogy izgi növelni 😀
2022. febr. 1. 23:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem felcsatolhato strapless dildok izgatnak, aminek a tarto vege a punciban van. Eloszor egy atlagos merettel kezdenek, aztan a partnertol fugg. Kulonleges formak szerintem izgatobbal, mint a meret. Imadom a monster dildokat is.
2022. febr. 1. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Huu engem nagyon izgatna, ha már alapból nagyobb menne be egy pasinak mint amekkorát elképzeltem, de persze szívesen segítek tágítani is:D
2022. febr. 1. 23:50
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Amikor először próbáltuk ki, az volt a hozzáállásunk, hogy akkora legyen, mint a barátom farka, csakhogy "fair" legyen a dolog, így végül egy 17 centiset vettünk.
2022. febr. 1. 23:58
 5/9 anonim ***** válasza:
14%

De most ez egy nőnek miért jó?

Nem érez belőle semmit.

2022. febr. 2. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is jó, imádom uralni a helyzetet, én irányítok és nem a megszokott módon fekszek kiszolgáltatottan széttett lábakkal, hanem aktívan behatolok. Fantasztikus érzés.
2022. febr. 2. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hu orulnek egy ilyen baratnonek ameiknek hasonlo vagyai vannak csak nallam alapbol a nagyobbal kene kezdeni.
2022. máj. 9. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:
az én párom imádja a szerepcserét,és a biszex pasikat. rendszeresen meg dug, nem finomkodik, a normál méretű felcsatolhatóra ráhúz még egy pénisz köpenyt ami így együtt több mint 6 cm vastag azt vágja belém ,"fenn akad a szemem az elején" de nagyot élvezek őt meg felizgatja,hogy uralkodhat rajtam s a végén én is jól megdugom...
2022. jún. 12. 06:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Amekkora a páromnak megfelel...! 49 bi csajszi
2022. szept. 20. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!